Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

MFloyd 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě opravdu závisí na hostech... co se týče Dědka, mám problém s jeho "humorem" typu... "Já slyšel, že jste byl s jednou herečekou... no nic. ehm ehm" Tlačí to více na bulvár, než zajímavosti o hostovi. V tomto mi více vyhovují delší formáty (podcasty), kde sice neuslyšíte každou minutu vtipnou/trapnou narážku, ale aspoň se dozvím něco víc, než z Blesku. ()

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení dávám navzdory tomu, že se vetšinou více či méně dobře bavím. Je to totiž zpravidla jen kvůli hostům, kteří zaplať pánbůh, mohou mluvit. Narozdíl od hostů Jana Krause. Kdyz bych měl hodnotit Krause jako moderátora, tak mi vadi, ze je sebestředný a nenechá hosta mluvit. Pokud bych chtěl kritizovat Karla Šípa, tak mi dejme tomu trochu vadí to, jak klouže po povrchu. Honza Dědek je sebestředný, klouže po povrchu a hlavne není, narozdíl od Krause s Šípem, Nikdy! vtipný. I když si to evidentně myslí. A moudrý rozhodně také ne, kdybych měl, nedej bože, srovnávat ještě s Ebenem. Navíc neumí mluvit. Pokud je v pořadu host, který má co říct, jeho hloupé rádoby vtipné kydy vyloženě ruší a každou chvíli zazdí slibně se rozvíjející směr rozhovoru. Neumí klást zajímavé otázky, je vyloženě nesympatický,... No, je toho zkrátka hodně na to, že mu někdo umožnil dělat vlastní talk show. Ale i tak jsem rád, že pořad existuje, jelikož diskuzních pořadů máme u nás minimum a příležitostí se u českého televizního pořadu zasmát tuplem. ()

Reklama

rezor 

všechny recenze uživatele

Tohle má od kvalitní talk-show hodně daleko. Jediné plus, které v porovnání s českou klasikou má, jsou zajímavější hosté díky kratší době běhu, avšak Dědek zkrátka nemá ten drive a potřebné sympatie k tomu, aby mohl vést show tohoto rozměru. O to horší se jeví tato show, pokud sledujete i zámořské verze tohoto formátu... ()

hanikrivi 

všechny recenze uživatele

Tato show zavisí na tom, jak moc silná, sebevědomá nebo schopna sebe-zesměšnění je pozvaná osobnost. Uvolněná atmosféra, necenzurovaný obsah, kratší stopáž, jsou výrazným plusem. Formát je rozhodně zatím nejlepší na naší domácí scéně. Evidentně se hosté nebojí přijít a nevyužívají pozvání jen pro propagaci své práce (tak jako u pana Krause). Bohužel pan Dědek občas zapomene, že nemusí být vtipný, když host není, nebo něco bere vážně. Nejvíc mě mrzel díl s paní Bárou Seidlovou, kdy otázky byly víc a víc nepříjemnější a pan Dědek se jí snažil vykreslit jako "divnou" a "bláznivou" místo jako zajímavou a inspirativní. Hodně má pak vliv na kvalitu pořadu co si pan Dědek myslí o svém hostu, a do jaké míry ho dokáže respektovat. Ovšem díly např. s panem Langmajerem, Dvořákem, Strachem nebo paní Chýlkovou stojí určitě za shlédnutí. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nakolik má někdo tendence srovnávat Honzu Dědka s Krausem, tak je docela mimo korýtko. Přeci jen, Honza Dědek není herec, ani vycválaný televizní bavič. Tedy jen další plus do jeho zahrádky. Jeho způsob Talk Show mi přišel daleko civilnější, přirozenější a tedy zábavnější. Přehled má, inteligenci také i nějaký ten sysel pro srandu, co více chtít na domácí půdě? Samozřejmě na nejlepší Talk Show světa Mezi dvěma kapradinami to nedosáhne, to se nebojím, přesto je tam něco, co já osobně velmi vítám - civilnost, uvolněnost a osobitost. V neposlední řadě také výběr hostů. Upřímně, u Krause je to někdy dost nuda a křeč. Opravdu, nesrovnávejte nesrovnatelné. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)
  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama