Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

O ždibec víc než ty zahraniční interview mě baví hlavně ty naprosto přirozené české talkshow typu Všechnopárty a právě v jeho šlépějích jde moc hezky milý chlapík jménem Honza Dědek a jeho show, která šla z naprosto neznámého důvodu dlouho kolem mě. Přitom jako podcast je asi tím vůbec nejlepším a nejzábavnějším formátem na cesty či jen jako podklad k práci do školy. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár rozhovorů a i když je ta show povětšinou taková civilní, skutečně extrémně závisí na hostovi. Honza Dědek je takový nemastný neslaný, zvládá posouvat děj, ale samotné otázky pokládá tak nějak divně neurčitě a občas pro neznalého diváka dost krypticky, kdy divák neví o čem se vůbec baví. Pravda, úplně vtipný moc není a nejde od něj čekat, že ty hosty nějak výrazně postrčí a nebo rozmluví. Jak říkám 50 na 50, něco jde a něco vůbec. ()

Reklama

Fungore 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Najviac neformálna talk-show v ČR. Pokec u piva bez piva v štýle ty vole čo celý deň robíš, kde to robíš, čo chystáš a nerobil si náhodou v minulosti to a hento? Uvoľnená atmosféra, ktorá keď sa spojí s dobrou kombináciou hostí, tak sa Vám dostane nadpriemernej zábavy. Môj obľúbený diel je kombinácia Taclík-Záruba-Banášová. Následne ho vystrnadili návštevy Langmajera a Kozuba. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je na pováženou, že dlouhodobě tu máme jen dva skutečné mistry talk-show, a oba dva jsou dnes již  v důchodovém věku a náhrada zatím nikde. Ano, poměrně často se objeví různé pokusy ala Pavlásek, Kopta, aktuálně v době psaní tohoto komentu Výborná...Ale prostě umu dvojice Šíp - Kraus se zatím nikdo nevyrovná. Honza Dědek je docela fajn moderátor, a nechává dost prostoru hostům, ale chybí mu tam ta jiskra, ta nehraná lehká arogance a chuť poslouchat sám sebe, aby dokázal být v tomhle formátu i vtipnej a dokázal případně jednotlivé díly i trochu táhnout on sám. Jako taková občasná kulise se tohle určitě dá a nebude se cítit nikterak trapně, ale na opakované pobavení to prostě neni. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)
  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama