Reklama

Reklama

Průměrňákovi

(seriál)
Ukázka z filmu 7
USA, (2009–2018), 75 h 32 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Joey Newman

Hrají:

Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer, Chris Kattan, Frances Bay, Bob Clendenin, Paul Hipp, Doris Roberts, Marsha Mason (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(215)

Obsahy(1)

Patricia Heaton hraje v tomto komediálním seriálu Frankie Heckovou, ženu středního věku, která má se svým mužem Mikem (Neil Flynn) tři děti. A i když je jejich rodina někdy lehce disfunkční, společně dokážou zvládnout každý problém.  Frankie Hecková (Patricia Heaton) je super hrdinka, nebo se jí to alespoň občas zdá, když den co den vypravuje své tři děti do školy a řeší každodenní starosti. Tahle pracující žena ve středním věku, ze střední třídy, žijící uprostřed Spojených Států, však nikdy neztrácí smysl pro humor a ironii. Frankie, jako jediná dealerka ve městě, prodává auta. Její manžel Mike (Neil Flynn) je vedoucím v místním lomu. Společně vychovávají své potomstvo v lásce, ale se středozápadní praktičností. Snaží se naučit disciplíně dospívajícího syna Axla (Charlie McDermott), podporovat svou nepříliš talentovanou, nicméně optimisticky naladěnou dceru Sue (Eden Sher) a ustát na třídních schůzkách výstřednosti nejmladšího syna Bricka (Atticus Shaffer). (HBO Europe)

(více)

Videa (21)

Ukázka z filmu 7

Recenze (250)

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Jen bych rád upozornil, že právě píšu komentář k nejlepšímu sitcomu, co jsem zatím viděl - a že jsem jich už viděěěl. Nemůžu si pomoct, ale přijde mi to naprosto dokonalý, směju se nahlas u každé epizody a má to i dávku takových těch "aaaawwwww" momentů, díky kterým vám všichni a opakuju všichni členové rodinky přirostou k srdci. Moje oblíbenkyně, i když se někomu může zdát možná otravná, je Sue. V ní se přesně dokonale mísí ta komediální stránka se stránkou "dramatickou"? Nevím, jak to nazvat, proto bych rád zmínil hned dva moje oblíbený momenty, podle kterých, kdo viděl, pochopí, co mám na mysli: Pátá série, kdy jde Sue nakonec sama na "prom night" a Axl ji dělá foto na památku ..a potom sedmá série, kdy se chce Brad (její ex) konečně Sue přiznat, že je gay, ale Sue ho hned zastaví a řekne mu, že už to dávno ví, že nemusí nic vysvětlovat. Oblíbených momentů je samozřejmě v seriálu nespočet, ale především těch humorných. Co se týče hodnocení, fascinuje mě, že si "The Middle" stále drží svoji úroven kvality a to i přesto, že ani jeden ze členů rodiny ji vlastně pořádně nemá:D Prostě musím dát plnej a taky, že jo. 1.série - 80%, 2.série - 100%, 3.série - 100%, 4.série - 100%, 5.série - 100%, 6.série - 80%, 7.série - 90%. EDIT 10/18: Awww. A pohádky je konec. I will seeeriously miss the HECK out of this family!:(( 8.série - 80%, 9.série - 90%. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný seriál, ktorý je zo všetkých tých rodinných komediálnych hovadín medzi najlepšími. Rodinka je pekne šialená a herci, ktorý ich hrajú sú tiež skvelý. Je super, ako sa pomaly od série celá rodina vyvíja a rastie. Veľká škoda, že tento seriál ohlásil koniec a už aj odvysielal svoju poslednú sériu. Bude sa mi veľmi cnieť, ale aj tak si ho niekedy pozriem celý od začiatku znova. 5 hviezdičiek je úplne adekvátnych, lebo je naozaj dobrý a ako jeden z mála týchto rodinných komédií ma bavil tak hodne, že som si ho musel pozrieť celý diel po diely, sériu po sérií. Paráda! ()

Reklama

l.enik.c 

všechny recenze uživatele

Musím přiznat, že ač mi tento sitcom vždycky připadal přitažený za vlasy a občas mě rozčiloval, nasledovala jsem všechny díly a jsem celkem ráda. Na rozdíl od spousty jiných seriálů mám totiž pocit, že tento měl, co se příběhu a zároveň nastavené úrovně týče, stoupající tendenci. Vyhovovalo mi, že v několika posledních sériích Sue už nebyla tak moc bláznivá, Brick začal alespoň vzdáleně připomínat normálního puberťáka a Axl trochu zmoudřel, Mike byl občas milý, Frankie... no ta byla pořád stejná. Přesto si to v sobě stále neslo svoji původní notu a závěr prostě neměl chybu. Celá poslední série byla hodně nostalgická, vždyť se zde dokonce objevil i Brickův kroužek společenského chování :D A poslední díl, který skončil jako závěr prvního dílu byl moc dobrý. Takhle by to podle mě mělo vypadat, jelikož spousta fanoušků se seriálem roste a žije s ním a právě pro ně je to to nejlepší. Ne všichni jsou takoví magoři, že nasledují celý seriál během jednoho měsíce, ale i mě to celkem dojalo. Myslím si, že by tento seriál už měli nechat spát a podle mě ani plánovaný spin-off o Sue není dobrý nápad. Ale tak uvidíme, nechám se překvapit. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Jeden z řad příjemných, zároveň i trochu praštěných, ale hlavně zábavných sitcomů z prostředí jedné rodiny. Prozatím veliká spokojenost. | 1.série (85%), 2.série (80%), 3.série (80%), 4.série (80%), 5.série (70%), 6.série 20/24 (75%) > Průměr: 78% (4*) | ()

racing666 

všechny recenze uživatele

Tahle rodinka nemá chybu. Starostlivá máma, pohodář táta, flegmatik starší syn, snaživá a věčně odmítnutá dcera, podivín mladší syn. Opravdu hodně povedený. Největší hláška zazněla: ,,Bricku, tys mu dal čokoládu?" ,,Když jsem mu jí dal, začal po ní vrnět." (šlo o Brickovo kamaráda, který si hrál na kočku → nějaká psychická porucha) :-D ()

Galerie (1 850)

Zajímavosti (53)

  • Když Sue (Eden Sher) obsluhuje ženu a podává jí kelímek s limonádou, je vidět, že jí podává dva kelímky. V dalším záběru je však vidět jen jeden. (willy1)
  • V každé epizodě, kdy jede rodina Hecků na výlet, Frankie (Patricia Heaton) zapomene na modrou tašku s jídlem. (peeteno78)

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama