Reklama

Reklama

Ve službách FBI

(seriál)
  • USA White Collar (více)
Trailer
USA, (2009–2014), 59 h 20 min (Minutáž: 40–55 min)

Tvůrci:

Jeff Eastin

Hudba:

Jon Ehrlich

Hrají:

Matt Bomer, Tim DeKay, Willie Garson, Tiffani Thiessen, Sharif Atkins, Marsha Thomason, Hilarie Burton, Diahann Carroll, Natalie Morales, James Rebhorn (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(81)

Neal Caffrey, odsouzený za padělání dluhopisů, uteče v převlečení za dozorce z vězení pouhé tři měsíce před vypršením trestu. Policie kontaktuje agenta FBI Petera Burkeho, který Neala již jednou dopadl. Burke s týmem FBI jsou zaměstnáni případem unikajícího podvodníka zvaného Holanďan. Právě otevírají sejf, jenž může ukrývat důkazy proti němu, Holanďan však do sejfu nastražil výbušninu, která při otevření vybuchne... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele v.indruchova k tomuto seriálu (1)

Ve službách FBI (2009) 

Tady je jeden problém. Nutí vás to, aby se vám to líbilo. Sexy postavy. Bohatství. FBI. NY. Někdo si řekl, co by byla totální tutovka, co se prostě musí líbit?! Kombinace všeho, co lidi chtějí. Já se na to dívám hlavně kvůli Mattovi. Byla jsem až překvapená kolik lidí kouká na něco jen kvůli přitažlivému protějšku. Kombinace s kriminálkou mou oblíbenou, občas i bez vraždy je to příjemné. Někdy člověk ocení, že všude netečou potoky krve a nemusí se dívat na rozpitvané umrlce. Řeší se podvody všeho druhu (padělání ať peněz či obrazů). S dalšími a dalšími díly, snižuji známku a nějak mě to začíná nudit. Konec 2. řady začíná přibývat na tempu a je zábavnější, vtipnější. ()

Související novinky

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama