Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

godycz 

všechny recenze uživatele

dedku, od te doby co jsi na tv, to nejak nedavas :( nevim zda to je tim, ze si hosty uz nevybiras sam, ale vsimni si: ty nevis na co se jich ptat! placas se v tom, je to nevtipne, nezajimave. posledni dobou je taky neposlouchas a ptas se treba 3x na to same. viz POMO ti odpovedel a ty ses vzapeti na to zeptal :( prijde mi ze drive, sis zval kamarady a lidi co jsi znal dlouho a poradne, bylo to takove odlehcene, kamaradske. ted ne. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

O ždibec víc než ty zahraniční interview mě baví hlavně ty naprosto přirozené české talkshow typu Všechnopárty a právě v jeho šlépějích jde moc hezky milý chlapík jménem Honza Dědek a jeho show, která šla z naprosto neznámého důvodu dlouho kolem mě. Přitom jako podcast je asi tím vůbec nejlepším a nejzábavnějším formátem na cesty či jen jako podklad k práci do školy. ()

Reklama

Tamdydam 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení dávám navzdory tomu, že se vetšinou více či méně dobře bavím. Je to totiž zpravidla jen kvůli hostům, kteří zaplať pánbůh, mohou mluvit. Narozdíl od hostů Jana Krause. Kdyz bych měl hodnotit Krause jako moderátora, tak mi vadi, ze je sebestředný a nenechá hosta mluvit. Pokud bych chtěl kritizovat Karla Šípa, tak mi dejme tomu trochu vadí to, jak klouže po povrchu. Honza Dědek je sebestředný, klouže po povrchu a hlavne není, narozdíl od Krause s Šípem, Nikdy! vtipný. I když si to evidentně myslí. A moudrý rozhodně také ne, kdybych měl, nedej bože, srovnávat ještě s Ebenem. Navíc neumí mluvit. Pokud je v pořadu host, který má co říct, jeho hloupé rádoby vtipné kydy vyloženě ruší a každou chvíli zazdí slibně se rozvíjející směr rozhovoru. Neumí klást zajímavé otázky, je vyloženě nesympatický,... No, je toho zkrátka hodně na to, že mu někdo umožnil dělat vlastní talk show. Ale i tak jsem rád, že pořad existuje, jelikož diskuzních pořadů máme u nás minimum a příležitostí se u českého televizního pořadu zasmát tuplem. ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár rozhovorů a i když je ta show povětšinou taková civilní, skutečně extrémně závisí na hostovi. Honza Dědek je takový nemastný neslaný, zvládá posouvat děj, ale samotné otázky pokládá tak nějak divně neurčitě a občas pro neznalého diváka dost krypticky, kdy divák neví o čem se vůbec baví. Pravda, úplně vtipný moc není a nejde od něj čekat, že ty hosty nějak výrazně postrčí a nebo rozmluví. Jak říkám 50 na 50, něco jde a něco vůbec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

7 pádů Honzy Dědka je náhodou celkem dobrý televizní pořad. Samozřejmě záleží hodně na tom, koho si tam zrovna pozve a jak dokáží hosté zaujmout diváky. Na to, že to existuje už tak sakra dlouho, jsem se na to začal dívat až cca poslední půlrok a od té doby pravidelně. Líbí se mi tam jak u toho sem tam i „zachlastají“. Nějaké to vínečko, pivečko – ne jak u Krause voda s citronem. Nemám s tímto pořadem žádný velký problém stejně jako se samotným moderátorem. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)
  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)

Reklama

Reklama