Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

godycz 

všechny recenze uživatele

dedku, od te doby co jsi na tv, to nejak nedavas :( nevim zda to je tim, ze si hosty uz nevybiras sam, ale vsimni si: ty nevis na co se jich ptat! placas se v tom, je to nevtipne, nezajimave. posledni dobou je taky neposlouchas a ptas se treba 3x na to same. viz POMO ti odpovedel a ty ses vzapeti na to zeptal :( prijde mi ze drive, sis zval kamarady a lidi co jsi znal dlouho a poradne, bylo to takove odlehcene, kamaradske. ted ne. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Je na pováženou, že dlouhodobě tu máme jen dva skutečné mistry talk-show, a oba dva jsou dnes již  v důchodovém věku a náhrada zatím nikde. Ano, poměrně často se objeví různé pokusy ala Pavlásek, Kopta, aktuálně v době psaní tohoto komentu Výborná...Ale prostě umu dvojice Šíp - Kraus se zatím nikdo nevyrovná. Honza Dědek je docela fajn moderátor, a nechává dost prostoru hostům, ale chybí mu tam ta jiskra, ta nehraná lehká arogance a chuť poslouchat sám sebe, aby dokázal být v tomhle formátu i vtipnej a dokázal případně jednotlivé díly i trochu táhnout on sám. Jako taková občasná kulise se tohle určitě dá a nebude se cítit nikterak trapně, ale na opakované pobavení to prostě neni. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Sedm odpadů pro Honzu Hnědka. Slizký, arogantní, nadřazený, s permanentně nepříjemným výrazem ve tváři. Stejně tak nepříjemně působí každý pořad, kde se objevil. Ty rozhovory se odehrávají na divadelním pódiu. Stlučená prkna a do toho věčně nasupený a nepříjemný rádoby moderátor. Toto trpět nehodlám. I Langmajer, od něhož jsem čekal, že se do něj obuje, ochotně odpovídal na ty jeho zvrácenosti. Tak tady máš osmý pád ode mě. 0/10 ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Dědek má sice občas taky své dny, ale celkový koncept je stále mnohem zábavnější než Kraus, ze kterého se stal protivnej sráč, co hosty pouze tlačí k rádobyvtipným odpovědím, skáče jim do řeči a člověk se od hostů vlastně nic nedozví. Dědek je uvolněně rozmluví a pak už se ani nemusí tolik ptát. Se spousty z nich ta půlhodina na osobu uteče velmi rychle. Zábavné, civilní, prostě fajn. ()

Dr.Gogo odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná kopie Talk show s Krausem, Ozvučení pořadu je jak někde z hajzlů v jeskyni a ten rádobyvtipnej moderátor, tak tomu mám sto chutí zaseknout sekeru do tý jeho mastný pěšinky! Nejvíc na něm ale miluju ten moment, jak vždycky honem rychle zamrmlá nějakou tu kratičkou rádoby vtipnou hlášku aby to stihl než ho přehluší smích publika, který ale nikdy nepříjde. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)
  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)

Reklama

Reklama