Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Figu 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha průměrných Talk-show, ovšem trochu o něčem jiným, než o samotným šarmu a one man show hlavního protagonisty Honzy Dědka. Ano, o něm to není vůbec! Je to o hostech! A to né, že se člověk chláme jako prase při jiných Talk-show, ale spíš o tom, že se něco od pozvaných účinkujících dozví. A v tom to je právě trochu jiný a zajímavý. 55% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

O ždibec víc než ty zahraniční interview mě baví hlavně ty naprosto přirozené české talkshow typu Všechnopárty a právě v jeho šlépějích jde moc hezky milý chlapík jménem Honza Dědek a jeho show, která šla z naprosto neznámého důvodu dlouho kolem mě. Přitom jako podcast je asi tím vůbec nejlepším a nejzábavnějším formátem na cesty či jen jako podklad k práci do školy. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Ani snad ne. Dědka nemusím. Bavil mě, když dělal HitStory. Ale v 7 pádech je dost často na přesdržku. Ne, fakt není ani omylem bavič. Lze to poznat docela jednoduše: čí vtipy rozesmějou publikum v sále víc? Dědkovy nebo ty, co vypustí hosti? A vysloveně mě sere, když se začne pozvanýho páru vyptávat na soukromí. To bych ho poslal tak rychle do prdele, že by nestíhal utíkat. Takže jedna hvězda, protože na úplnej odpad to není a půl hvězdy tady dát nejde. Navíc Dědek skoro furt čumí jak půl prdele z roští. ()

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tenhle pseudointelektuál mi nevoněl už když si honil triko na rádiu jedna, ale musím uznat, že tady ten pořad mu nevyšel nejhůř. Hlavně je vidět obrovský rozdíl v rozměru ega oproti jeho konkurentovi - židozednáři, kterému, když mu nějakej host nevoní, klidně z něj udělá čuráka (a tím nejvíc i ze sebe). Tady to není o tom vyselektovat hosty podle židozednářského klíče a ty nevyhovující odpravit, tady to je o snaze s každým najít alespoň trochu společnou řeč. ()

Lougle 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Adam Mišík v show exluzivně představil svůj první song "Tvoje světy". (tsatsiki)

Reklama

Reklama