Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tenhle pseudointelektuál mi nevoněl už když si honil triko na rádiu jedna, ale musím uznat, že tady ten pořad mu nevyšel nejhůř. Hlavně je vidět obrovský rozdíl v rozměru ega oproti jeho konkurentovi - židozednáři, kterému, když mu nějakej host nevoní, klidně z něj udělá čuráka (a tím nejvíc i ze sebe). Tady to není o tom vyselektovat hosty podle židozednářského klíče a ty nevyhovující odpravit, tady to je o snaze s každým najít alespoň trochu společnou řeč. ()

Matixed 

všechny recenze uživatele

Nejlepší současný talk show formát. Pro mě jediný, na který se lze dívat. Honza Dědek je vtipný, není vtíravý, pokládá zajímavé otázky, perfektně reaguje na odpovědi a hlavně: Narozdíl od jiných diskusních pořadů si z hostů nedělá nemístnou legraci, drží k nim respekt a nechává jim prostor na mluvení. Nepřerušuje nit. Celé prostředí působí přátelsky a není tam ani vyvoláván konflikt či kontroverzní témata, o kterých by hosté nechtěli hovořit. ()

Reklama

godycz 

všechny recenze uživatele

dedku, od te doby co jsi na tv, to nejak nedavas :( nevim zda to je tim, ze si hosty uz nevybiras sam, ale vsimni si: ty nevis na co se jich ptat! placas se v tom, je to nevtipne, nezajimave. posledni dobou je taky neposlouchas a ptas se treba 3x na to same. viz POMO ti odpovedel a ty ses vzapeti na to zeptal :( prijde mi ze drive, sis zval kamarady a lidi co jsi znal dlouho a poradne, bylo to takove odlehcene, kamaradske. ted ne. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Komentuju pouze jediný díl, který jsem viděla a to ze dne 20.4.2021 s hosty Davidem Matáskem, A.Langerovou, POMem a P.Pagáčovou. A naprosto upřímně musím říct, že jsem se dívala pouze a jedině kvůli POMOvi, protože jsem chtěla vidět a slyšet zakladetele tohoto webu. No, tak jsem ho viděla a podruhé už se dívat nebudu. Prostě mě to nijak nezaujalo a Honzu Dědka mám daleko radši na streamu v jeho HITStory. Za mě 65% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Sedm odpadů pro Honzu Hnědka. Slizký, arogantní, nadřazený, s permanentně nepříjemným výrazem ve tváři. Stejně tak nepříjemně působí každý pořad, kde se objevil. Ty rozhovory se odehrávají na divadelním pódiu. Stlučená prkna a do toho věčně nasupený a nepříjemný rádoby moderátor. Toto trpět nehodlám. I Langmajer, od něhož jsem čekal, že se do něj obuje, ochotně odpovídal na ty jeho zvrácenosti. Tak tady máš osmý pád ode mě. 0/10 ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Pořad se od začátku vysílá na YouTube. Několik let ho vysílala také televize Sport 5 a později běžel souběžně i na televizi Relax. Od roku 2020 ho má v nabídce TV Prima, která ho původně vysílala jako akvizici, ale od června 2020 se podílí i na přípravě. (Bernyz)

Reklama

Reklama