Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (261)

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál, který vesměs nemá čím překvapit. "Detektivka" se strašidlama. Bod za mě má Monroe (Silas Weir Mitchell), který má v každém díle nějakou vtipnou připomínku a sám o sobě vypadá vtipně. To dělá seriál zábavnějším. Jinak bych to nazval průměrným (možná až podprůměrným) kriminálním seriálem. Za mě 60% ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Grimm je niečo medzi Buffy, Charmed a Supernatural, ale hneď od začiatku je vidieť, že má lepších scenáristov ako spomínané seriály. Má to potrebné procedurálne prvky, ktoré seriálu bránia v tom, aby sa stal telenovelou, ale zároveň má obdivuhodné zameranie na jednotlivé postavy a ich povahu a pozadie. Dlhodobá línia vyzerá veľmi zaujímavo a už sa neviem dočkať druhej série. ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí poslední řady už můžu seriál s klidem ohodnotit za vcelku nadprůměrný s vážně originálním tématem, který až na pár jedinců byl i dobře zahraný. Na vkus dnešní doby je poměrně drsný a strašidelný, ale není to nic co by vás budilo ze spaní. Osobně za nejlepší považuji konec čtvrté řady a celou pátou sérii. 83% ()

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech zatím hodnotím lepšíma třema hvězdičkama. Po slabším druhým díle se začalo vše zlepšovat a příběh nabral na zajímavosti. Možná by se to chtělo více soustředit na mytologii seriálu než na jednotlivé příběhy. Ani hlavní hrdina není špatný a doufám, že se nějakým způsobem vyvine a nezůstane u vykuleného policisty, který zatím neví která bije. ()

Galerie (3 317)

Zajímavosti (20)

  • Produkce seriálu spolupracuje s firmou Apple. Firma je zmíněna v titulkách a je možné si všimnout, že každý v seriálu má iPhone právě od firmy Apple. (tb_23)
  • Postava Nicka Burkhardta (David Giuntoli) byla v seriálu obsazena jako první. Druhá postava, kterou tvůrci obsadili, byl Monroe (Silas Weir Mitchell). (BLANIK.)
  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)

Reklama

Reklama