Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Recenze uživatele NikiVai k tomuto seriálu (6)

Season 1 (2011) (S01) 

No, když jsem viděla prvního wesena, říkala jsem si "co to herdekfilek je?". A pak mi to došlo. Pohádka! Protože pro člověka odchovaného Supernatural jsou tihle bubáci trochu slabej čajíček. Ale jakmile jsem si zvykla, začalo mě to bavit. Děj se postupně hezky rozjíždí, takže jsem zvědavá na další série. ()

Season 2 (2012) (S02) 

Monroe je nejlepší :)) A jinak je i druhá série moc fajn. Do jednotlivých příběhů se zamotává Rodina a tak nějak tuším, že s nimi si ještě užijeme. ()

Season 3 (2013) (S03) 

Moc mě nebaví dějová linka s královskou rodinou i když je mi jasné, že se to nějak rozvine, tak jen doufám, že brzy a bude to napínavé. Jednotlivé díly a příběhy jsou i nadále skvělé. ()

Season 4 (2014) (S04) 

Adalind se svým kouzlem to tedy pořádně zamotala. Jo, pořád je to drámo za drámem i když pokaždé je jasné, že zločin spáchal wesen :) No a konečně se královská rodina dostává víc "ke slovu". ()

Season 5 (2015) (S05) 

Postava Eve je už tak nějak překombinovaná, ale dobře, má tam své místo a působí celkem zajímavě. Královská rodina ustupuje do pozadí a objevují se tu dvě nová seskupení, jedno dobré a druhé zlé. Jeden z našich hlavních hrdinů se přidá k těm špatným a ostatní se snaží zachránit co se dá. No a mezitím se Portland hemží dalšími weseny. ()

Season 6 (2017) (S06) 

A přichází nové a velmi mocné zlo. Naštěstí tu máme partu neohrožených, kteří udělají vše, aby zachránili svět. Tato série mě bavila ze všech nejméně, až na poslední díl, to bylo drama se vším všudy. Škoda, že seriál skončil, snesla bych další série... ()

Reklama

Reklama