Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Shakaar k tomuto seriálu (1)

Grimm (2011) 

Grimm je další zásobovárnou serií, které mají za úkol jediné a sice nepřemýšlet a bavit se. Přitom se nebrání i hlubšímu příběhu, podpořený o témata X-Files nebo Fringe, protože fantasy tématika Grimma jako takového časem prostě zevšední. Řekl bych že je to tedy dobře zvolený mix opřený o sympatické obsazení plného klišé, ale které se nesnaží o nic víc. Je možná škoda, že to nemá trochu temnější stránku což by si tématika zasloužila, protože vybíjení wesenského obyvatelstva Portlandu zavání nekonečným vybíjením démonů v Buffy, ale naštěstí si to tvůrci asi uvědomili a vytvořili solidní backgroundovou příběhovou linii, která nabývá na síle hlavně v pozdějších dílech. Serie ještě běží a uvidí se s čím tvůrci dál příjdou. Zatím se jedná o vyrovnané řady (což je podpořené i vyrovnanou sledovaností), které jim daří kočírovat i s výhledem do budoucna. Takže kdo sleduje dobře ví, že se má možná v budoucnu na co těšit. Zatím to spíše nechává diváka v očekávání a část řad je dost o trpělivosti diváků co z toho vyleze. A já jsem taky zvědavý a proto dávám 3*. ()

Reklama

Reklama