Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Recenze uživatele gemi k tomuto seriálu (3)

Grimm (2011) 

Tak to mám za sebou. Je to jeden z těch seriálů, kde jsou jednotlivé epizody vlastně docela průměrné, člověk je rychle zapomene a podruhé je vidět nepotřebuje, ale ty charaktery si prostě po čase zamiluje a pak je mu líto, že to všechno končí. Proto taky dávám seriálu čtyři hvězdy, přestože jen málokterý díl přesáhl tři. Je jasné, že to nemohlo pokračovat, protože už tak scénáristé uvařili šest čajů z jednoho pytlíku, ale stejně... ()

Mapa sedmi rytířů (2016) (S05E10) 

No vida! Dostali jsme se v genezi Grimmů až do Česka k Nebojsům a hned to dostalo pořádný spád. Jako bonus pěkné množství českých detailů (např. Cestovní pas), ale taky chyb, jako když v genealogické knize je rod nadepsán "Nebosja", ale jména lidí pod nadpisem už jsou správně. Skvělý díl. ()

Season 6 (2017) (S06) 

Nosná linka série se najednou vypaří a místo toho nastoupí děj, který byl na vedlejší koleji. Zpracování finále je jako z Buffy, přemožitelky upírů - palčivě televizní, laciné a stupidní. V tomto případě platí, že žádný konec je lepší než blbý konec. ()

Reklama

Reklama