Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Tento Donutilův pořad kdysi dávno provázel naše letní večery a já jsem se jako dítě docela bavil, přestože jsem poslání spousty povídek zjevně ani ještě nemohl pochopit. V Mirkově filmovém repertoáru se ale vedle Pelíšků jedná o jeden z mála výtvorů, kde ze sebe nedělá úplného tupce (viz Román pro muže). ()

subic 

všechny recenze uživatele

Donutil nás k smíchu nebo aspoň mě, většinou ho namaskují tak, že má hroznou šlupku, když mu udělají čupřinu a knírek jak z osmdesátek. Rozhodně ale nejde o to nejlepší od Donutila, tady to jede hodně pod svoje možnosti, prostě pro seriál ČT to stačí. Pravdou je, že některé díly jsou fajn, jiné jsou až nudně hloupé, ale za těch pár skvělých dílů prostě ty slabší 4 frčky. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je podľa môjho názoru nadmieru talentovaný herec, výborný rozprávač, ale len priemerný komik. Niekoľko epizód z tohto jeho projektu som mal možnosť zhliadnúť a vôbec to nebolo až také zlé. Svojim podaním mi to hodne pripomenulo starú reláciu, rovnako zloženú zo zábavných historiek zo života, - "Bakalári". Jednoduchá televízna produkcia, ktorá je určená nenáročnému, ale nie úplne konzumnému, divákovi. Matematicky by to malo byť: tri plus jedna rovná sa štyri. Ja túto rovnicu upravím, tak aby to bolo objektívne zhodnotené: tri mínus jedna rovná sa dve hviezdičky. ** ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle rádoby bakalářská zábava patří na televizní obrazovku Barrandova, Primy nebo Novy. Trapný, ubohý a hlavně bez humoru! A to má být komedie. Donutil od roku 2000 nic pořádnýho nenatočil a touhle žumpou se propadl mezi hereckou elitu srovnatelnou s nekonečnými seriály typu Ordinace, Redakce nebo filmy jako Babovřesky a podobnými žluklostmi. A takový to dříve býval charakterní a sympatický herec. Dávno tomu pryč, penízky zašustily, hodnota osobnosti byla vyměněna za směšnou loutku, které se ale normální člověk smát vůbec nemůže. Spíše naopak. U něj mě to ale opravdu mrzí... ()

Tomik9 

všechny recenze uživatele

Když si pustím 3+1 tak mne pokaždé pobaví, Donutila mám rád a líbí se mi jeho humor. Historky nejsou moc dlouhé a mají dobrý námět. Myslím že je to příjemný pořád na který, když si zrovna vzpomenu tak si na něj rád podívám. Kdybych viděl víc dílů, dal bych čtyři hvězdičky, ale jelikož jsem neviděl ani půlku tak dávám tři, možná to časem přehodnotím až uvidím víc dílů a přesvědčím se že mne taky pobavili. ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl Škola se natáčel v Brandýse nad Labem, na nádraží  Vlkovec, zdymadle Klecany, na koupališti Jureček v Říčanech. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama