Reklama

Reklama

Cesta do neznáma

(seriál)
  • USA Sliders
USA, (1995–2000), 64 h 35 min (Minutáž: 43–85 min)

Hrají:

Jerry O'Connell, John Rhys-Davies, Kari Wuhrer, Charlie O'Connell, Robert Floyd, Will Sasso, Peter Jurasik, Zoe McLellan, Michael McMillian, Connor Trinneer (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Mladý student fyziky Quinn Mallory (Jerry O'Connell) objeví způsob, jak cestovat do paralelních vesmírů. Cítí, že se mu právě podařilo vynalézt něco, co by mohlo mít neuvěřitelný přínos pro lidstvo a rozhodne se svůj objev prakticky demonstrovat před přáteli. Jenže všechno nevyjde tak jak by si Quinn představoval, je totiž spolu se svou kamarádkou Wade Wellesovou(Sabrina Lloyd), universitním profesorem Maximilianem Arturem (John Rhys-Davies) a zpěvákem Rembrandtem Brownem (Cleavant Derricks), kterého až do toho osudného dne neznal, nasát červí dírou, která je pošle na dlouhou cestu, ze které nemusí být návratu... (Dudek)

(více)

Recenze uživatele Ixbalanke k tomuto seriálu (1)

Cesta do neznáma (1995) 

Jsem z tohohle serialu zmatena. Chvílemi mi přijde hodně stereotypní, děj se v dílech hodně opakuje (přijedou, přidají se k nějaké revoltující skupině, všechno jim tam vyřeší a tak tak odjedou), občas takové nemastné romantické či emoční scény, ale asi ti herci to nějak zachraňují. Jsou všichni hrozně sympatičtí a takoví "normální" a co se mi líbí je, že často se řeší různá sociální či obecně problematická témata, kritika různých režimů, diskriminace kohokoliv od kohokoliv... je to prostě příjemné na dívání, ale rozhodně to není seriál, abyste se na něj dívali celý den, protože se to fakt hodně opakuje. Ale hlavně se mi i líbí, že tam není takováta uspěchanost a akčnost apod. (nevím jak to nazvat), která je často v dnešních, především amerických seriálech. Prostě z toho čpí ta 90. léta, což mám ráda:) ()

Reklama

Reklama