Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (261)

jefff 

všechny recenze uživatele

Zatím mám zkouknutých deset dílů první série, ale seriál mě opravdu zaujal a přijde mi velmi dobře natočený. Otazník visí nad slabšími triky a posutnutím příběhu v budoucím pokračovaní, ale mix Akt X, Červené karkulky, kriminálek mi přijde jako super nápad. Po hodně slabém prvním dílu jsem zvažoval zda mám pokračovat ale dobře jsem udělal. Každým dílem kvalita stoupá a Grimm je jeden z nejlepších seriálů co jsem za poslední dobu viděl. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem se tomu spíš vyhejbal.V záplavě dnešních desítek tisíc seriálů které denodenně zaplavují televize i internet je těžké si vybrat ten, který chcete pravidelně sledovat.Zabere to spoustu času a ten já moc nemám.To je samej Spartakus, Hry o Trůny, Homeland, Hannibal atd. atd. Před několika týdny jsem dokoukal Jak jsem poznal vaší matku a Big Bang vychází jednou týdně, tak jsem si konečně udělal čas na něco nového.Jako milovník hororu jsem šáhnul hned po Grimmovi, kterého jsem viděl zatím teď tři série a jsem nadšený.Co příběh, to pecka, herci výborní a masky dokonalé.Poslední dobou sleduju prakticky už jen novinky a horory, na nic jinýho nemám chuť, takže nadešel čas na Lovce Duchů, které mám rozjeté u třetí sérky.Pro fanoušky hororu a fantasy je Grimm jasná volba.90%. ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál na pomezí kriminálky a fantasy se slušně propracovanou mytologií. Triky asi nepatří mezi úplnou špičku, ale koukat se na ně dá. Velkým plusem jsou skvěle napsané postavy ke kterým si dokážete dobře vybudovat vztah. Potěší, že se nezapomíná na starší zápletky, které někdy sice pokračují po dlouhé době, ale nezapomene se na ně. A navíc se seriál každou sérii zlepšuje. Edit. Alespoň během prvních čtyř sérií, ale i pátá pořád stojí za to. Série 1 - 75 % Série 2 - 80% Série 3 - 90% Série 4 - 95 % Série 5 - 90 % ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvom rade, dúfam, že tí čo dali tomuto filmu odpad alebo nízke hodnotenie, tak videli aspoň nejaké serie. Lebo dajú sa hodnotiť aj samotne epizódy, ale keď nedopozerám väčšiu časť seriálu, tak by ma ani nenapadlo hodnotiť cely seriál, ale to som ja, nie ostatní. Po prvých častiach má seriál tiež nejako nechytil, ale vydržal som a naozaj sa rozbehol a  žiadnej epizóde som nedal menej ako 4*. Každá séria je iná a preto celkom originálna. Vždy je tu nejaký príbeh a do toho sú tu jednotlivé epizódne záblesky skoro vždy s vynikajúcimi maskami. Najlepšou postavou je Monroe a na začiatku ma ani nenapadlo, že tato postava bude v seriály tak dôležitá. Zaujímavými postavami boli aj Juliette a Adalinde, tie si krásne vymieňali úlohy. A to Adalind som nemal rad, ale v posledných sériách prišla celkom pozitívna zmena. A najlepšou vedľajšou postavou bol Meisner, len škoda, že tam nemal viacej priestoru. Tak lúčim sa s ďalším fajn seriálom, tu som skončil, ale zato inde začnem... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První díl byl hooodně zajímavej, pak to kleslo. Po pár dílech se začal utvářet souvislejší příběh, objevilo se pár zajímavých ras... a to bylo všechno. Ne že by byl Grimm špatný, Grimm není špatný, ale mohlo to bejt mnohem lepší a podle fotek a obsahů to také působilo líp. každopádně na odreagování je to skvělé a já se u toho dobře bavím. Ta Nickova kniha je parádní, je to vtipné, některé díly jsou lepší, jiné horší, vraždy zajímavé a Nickův "kolega" blutbad je asi nejlepší postava. Díl od dílu se to začíná zlepšovat a je tu víc náznaků "temnoty", takže sledovat zatím nepřestanu, protože moc takových seriálů se v dnešní době netočí a navíc je to inspirovaný pohádkama bratří Grimmů - ani v dětství jsem pohádky moc nemusel, ale tohle je přecejen trochu jiná liga. Zatím za 70%, uvidíme, jak to pude dál. EDIT 16.4.2014.: Jsem za polovinou druhé série a seriál je čím dál lepší. Je to více dramatické, možná dokonce i napínavější, je to originálnější a tím pádem to nepůsobí tak suše až neoriginálně, má to souvislý příběh, zajímavější zápletky, mezilidské vztahy a skvělou a originální znělku. Zvyšuji hodnocení: konec první řady a celá druhá za 80%, uvidíme, kam nás zavedou další díly. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)
  • Tvor nebo osoba, která se na moment objevuje na začátku dílů u nápisu Grimm, je Hexeanbeast. (Nevka)
  • V posledních dílech druhé série byl Nickovy Burkhardtovy vytvořen falešný pas dle nějž se jmenoval Thomas Bailey, pocházel z Rakouska, narodil se 18. 06.1983 - tzn. že by mu bylo přesně 30 let - v Norwagenu a pobýval ve Vídni. (ČSFD)

Reklama

Reklama