Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

greymon 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je jedním z nejlepších českých komiků a ani v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem nezklamal, co se týče humoru. Velmi jsem se zasmál některým epizodám a musím říci, že jsem čekal na ČSFD alespoň 72% a možná i víc. Ale když pohlédnu na některé epizody tak jsem nečekal vysoké hodnocení, ale momentálních 66 % je podle mého málo. Při některých epizodách jsem usínal, ale to bylo mimořádně. Bohužel toto ovlivnilo mé hodnocení proto 4 hvězdičky. Jinak směji se tomu do teď. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil nás neustále přesvědčuje o tom, čeho všeho je schopen. Má velký talent a dokazuje nám to ve svých povídkách.Je také velký vyprávěč. Poslouchat ho patří k velkým zážitkům. Když je obklopen dalšími výbornými herci, můžeme očekávat herecký koncert. Některé díly byly slabší a jiné výborné. Čtyři bodíky jsou za Doktora Pitbulla a jeho štěňata. Tak se totiž představil v povídce na téma škola. ()

Reklama

Tomik9 

všechny recenze uživatele

Když si pustím 3+1 tak mne pokaždé pobaví, Donutila mám rád a líbí se mi jeho humor. Historky nejsou moc dlouhé a mají dobrý námět. Myslím že je to příjemný pořád na který, když si zrovna vzpomenu tak si na něj rád podívám. Kdybych viděl víc dílů, dal bych čtyři hvězdičky, ale jelikož jsem neviděl ani půlku tak dávám tři, možná to časem přehodnotím až uvidím víc dílů a přesvědčím se že mne taky pobavili. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudní novodobí Bakaláři. Skvělé herectví Miroslava Donutila se v těchto drobných Mistra nepříliš hodných etudách neskví, ba místy ani neprojevuje. Krátké snad i vtipné skeče jsou roztaženy na přenudných 25 minut naplněných vycpávkovou vatou prázdných dialogů a pomalých záběrů; to by bylo, abychom nedokázali naplnit celovečerní formát, co kluci? Pane Donutile, máte to zapotřebí? ()

Kimon 

všechny recenze uživatele

Laskavě humorný, úsměvný a inteligentní soubor povídek se autorovi M. Donutilovi i hercům dozajista povedl a každý vkusnému humoru nakloněný divák se opět rád na tyto komediální povídky, ze života jistě ne moc odtržené, znovu rád podívá. Ovšem, jak vidno z některých hodnocení zde na ČSFD, ne každý je povznesený nad ve většině nesympatickými postavami, které Miroslav Donutil ve svých povídkách herecky ztvárňuje. Někdy člověk neví, má-li se smát či smutnit nad charaktery některých jeho postav. Pravda, přivítal bych více i těch pozitivnějších rolí, přesto jsou mi povídky sympatické a spolu s nimi i Miroslav Donutil. Uvažuji, že mu pošlu jeho fotku s žádostí o podpis a přiložím i zpětnou ofrankovanou obálku s nějakým tím "bakšišem", aby mohl Míra taky na Malorku jako ten jistý nejmenovaný z jeho "vyčůraných" obdivovatelů. :-) Ale má Míra pravdu, při těch počtech žádostí, .... není přece milionář, aby byl schopný platit tolik fotek a poštovných. Tak Vás Míro zdravím, a přeji Vám hodně úspěchů v další herecké dráze. Rád se na Vás koukám a 3+1 nahrávám. :-) . Věřím, že nespíte na "vavřínech" a pracujete na dalších dílech. Dodatek ze srpna 2009: už jsem se rozhýbal a poslal konečně tu žádost o podpis. Přiložil jsem i tužku, pane Donutile!! :-) prosím vrátit ! Děkuji .... :-) ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl "Houbaři" se natáčel na zámku Hrubá Skála, obci Kadeřavec, v Českém ráji a na vyhlídce U lvíčka. (M.B)

Reklama

Reklama