Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (155)

greymon 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je jedním z nejlepších českých komiků a ani v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem nezklamal, co se týče humoru. Velmi jsem se zasmál některým epizodám a musím říci, že jsem čekal na ČSFD alespoň 72% a možná i víc. Ale když pohlédnu na některé epizody tak jsem nečekal vysoké hodnocení, ale momentálních 66 % je podle mého málo. Při některých epizodách jsem usínal, ale to bylo mimořádně. Bohužel toto ovlivnilo mé hodnocení proto 4 hvězdičky. Jinak směji se tomu do teď. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak by tieto scenáristické skvosty zastrešoval ktokoľvek v ČR menej populárny, profláknutý, obľúbený ako je práve Donutil, tak by nikdy nemohli dosiahnuť realizáciu. Prostoduché príbehy, Donutil parodujúci sám seba, veľká nuda. Od určitého počtu rokov pred kamerou sa zrejme každý herec dostane do bodu, že je vycucaný a na základe oblbováku značky Popularita už len recykluje osvedčené grimasy, gesta. No a čo, že ten úškrn diváci videli už 1000 x, veď to majú radi, tak im ho dám po 1001-krát. Zbytočnosť. Odchod do TV dôchodku viac než na mieste. ()

Reklama

subic 

všechny recenze uživatele

Donutil nás k smíchu nebo aspoň mě, většinou ho namaskují tak, že má hroznou šlupku, když mu udělají čupřinu a knírek jak z osmdesátek. Rozhodně ale nejde o to nejlepší od Donutila, tady to jede hodně pod svoje možnosti, prostě pro seriál ČT to stačí. Pravdou je, že některé díly jsou fajn, jiné jsou až nudně hloupé, ale za těch pár skvělých dílů prostě ty slabší 4 frčky. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cyklus televizních povídek, který má strašlivě kolísavou kvalitu. Kyvadlo kvality se ale povážlivě vychyluje směrem k nižšímu počtu hvězdiček mého hodnocení. I přes výborné herecké obsazení je vidět, že herci si na natáčení zřejmě jen narychlo odskakují a do svých rolí se nedokáží vcítit. Televizní rutina, která bohužel není příliš komediální. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

Galerie (452)

Zajímavosti (21)

  • Díl Hory se natáčel ve Špindlerově Mlýně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama