Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (155)

greymon 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je jedním z nejlepších českých komiků a ani v seriálu 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem nezklamal, co se týče humoru. Velmi jsem se zasmál některým epizodám a musím říci, že jsem čekal na ČSFD alespoň 72% a možná i víc. Ale když pohlédnu na některé epizody tak jsem nečekal vysoké hodnocení, ale momentálních 66 % je podle mého málo. Při některých epizodách jsem usínal, ale to bylo mimořádně. Bohužel toto ovlivnilo mé hodnocení proto 4 hvězdičky. Jinak směji se tomu do teď. ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviděl jsem všechny, ale docela se na to dobře kouká. Jsou to věci ze života a ty mám radši než vyumělovkované hollywoodské filmy, které jsou jen samé efekty a nesmrtelní hrdinové. Prostě žádný zázrak, ale příběhy, které něco řeknou. Nejsem žádný Donutilovský fanda, někdy mi leze krkem, ale v tomhle ho ještě snesu a kouknu se na to rád. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Na úvod chci říct, že Donutil je můj šálek kávy a považuji ho za jednoho z nejlepší bavičů, řečníků, herců všech dob. Cyklus 3+1 nebyl vyjímkou. V podstatě všechny ty jeho historky z různých Talk show (Na kus řeči), teď proměnil na plátno v 21. dílném cyklu. Pro mě, tak vznikla série vtipných scének, které hodnotím vysoko 75% ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Donutil je rozhodně skvělý herec, ale vzhledem k té rozmanitosti hereckých poloh se bohužel občas stane, že mu nějaká role nesedne, a humorem jsou některé povídky také občas mimo. Ale jinak koukatelné a v dobách současné televizní nudy doporučuji, přece jen, moc na výběr toho není. "A to je, jak řekl pan Vichnar, trojitý odpíchnutý rittberger." ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si Mirda vydobyl přízeň mas na dvou příhodách s Frantou Kocourkem... Teď už nemá co vyprávět a tak musí skoro každý den strašit v televizi jako veřejnoprávní bubák.... "Nezlob, Mařenko, nebo ti pustíme Donutila...." Scénáře k sérii 3+1 pravděpodobně někomu vypadly přímo z příslušného otvoru, vytrousil je za chůze nohavicí a Mireček Donutil s panem režisérem to pak rozšlapali po chodníku. Nečekal jsem, že sada civilních příběhů "ze života" může být až taková ubohá bezzubá splácanina, bez jiskry nebo snad nedej bože nápadu. Celá kocenpce, jak jsem pochopil, spočívá v tom, že je tam Donutil a ...N-Ě-C-O... hraje. Přičemž pravidelně střídá polohu: arogantní nádiva, naivní blbeček a protřelý lišák. Jeho zázračné herecké kreace stihnou svou repetitivností nudit už v rámci jednoho dílu. ()

Galerie (452)

Zajímavosti (21)

  • Natáčelo se na hradě Točníku. (rakovnik)
  • V povídce je použita stejná melodie, jakou můžeme slyšet v epizodě Hadí tanec (2005) seriálu Oběti (od r. 1999), když Vladimír kouká v televizi na erotickou scénu. (Nick321)
  • Natáčelo se v Českém Krumlově. (rakovnik)

Reklama

Reklama