Reklama

Reklama

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem

(seriál)
  • Česko 3+1 s Miroslavem Donutilem
Česko, (2004–2010)

Hrají:

Miroslav Donutil, Zuzana Norisová, Roman Vojtek, Andrea Růžičková, Simona Stašová, Luba Skořepová, Veronika Freimanová, Vlasta Žehrová, Jitka Smutná (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Každý díl pořadu je sestaven ze tří televizních povídek a jedné historky. V obsahu jednotlivých dílů je zpracováno jedno hlavní téma. Autorem námětů je hlavní představitel, průvodce a herec Miroslav Donutil. (Česká televize)

Recenze (153)

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Seriál osciluje mezi průměrným a lehce podprůměrným výkonem. První díl Zálety a třetí díl Škola jsou kvalitnější než ostatní. Zpracování nevybočuje z klasické tv produkce devadesátých let české republiky. A z tohoto důvodu, mimo jiné, nedokáže bezproblému ze své průměrnosti zdatně vybočit. Výkon samotného Donutila je rozporuplný. Jako komik bezproblémů působí dobře uvěřitelným dojmem. Je to hlavně proto, že klasické zábavné tv pořady herce do této škatulky zařadili. Proto má velké problémy, mimo divadlo, dost přesvědčivě ztvárnit dramatičtější příběhy. ()

lekr 

všechny recenze uživatele

Některé povídky jsou výborné, jiné slabší....ne všechny díly se úplně povedly, některé mě dost nudily ale některý se zas fakt povedly....ale jedno jisté....Donutil je výborný herec a každou svoji postavu jak v každé mikropovídce tohoto seriálu tak i v každém filmu zvládá s bravuritou sobě vlastní....jen škoda že jeho herectví přišlo v některých částech tohoto seriálu kvůli chatrnému scénáři a někdy i přihloupléu námětu vniveč... ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Chápu, že natočit celkem 63 povídek, kde hlavní roli vytvoří jeden herec, dá zabrat. Kvalita je pak nemilosrdně převálcovaná kvantitou. Z tohoto množství bylo dobrých cca 10 povídek (patří k nim např. povídky na téma hypochondři), ostatní byly jen slabým průměrem. Naprosto kýčovité byly ale poslední povídky na téma dovolená (Parohy na kole, Ruty šuty Arizona, a Řecko není všechno). Poslední jmenovaná byla obzvlášť šílená. Ale asi to byl záměr, aby divák mohl po těch x- týdnech, co se povídky "3 plus 1 s M. Donutilem" staly páteří úterního vysílání veřejnoprávní televize, vydechnout a říci si: "..Konečně je tady konec... " ()

henrykz 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil se nevnucuje a má příjemné vystupování. Je charismatický, působí sympaticky a své role umí zahrát. Tento pořad mám rád já i moje mamka. Přiznávám, že některé epizody jsou slabší (hoodně), ale jinak se jedná o vyrovnaný cyklus. Zpestřením jsou i různí herci a ne jako v Comebacku, kde tu vedlejší roli hraje vždy jeden herec. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +tři příběhy, mnoho herců -mohla být lepší hudba/// Rád bych ohodnotil film samotný, v němž je každá ze tří povídek něčím zajímavá nebo vtipná. Bohužel se však musím trošku pozastavit nad něčím s čím jsem se na ČSFD ještě nesetkal. Nevím jistě jestli tento triptych nemá více pokračování, ale já jsem viděl tří úplně jiné povídky s jinými herci, než jaké uvádíte v profilu tohoto snímku. První z nich se jmenovala Šerif (70%) a v ve vedlejších rolích byly: Libuše Šafránková, Jaromír Dulava, Svatopluk Skopal a další. V Druhé povídce s názvem Armando (60%) hrála Simona Stašová, Otmar Brancuzský, Jaroslava Obermaierová a Vlastimil Zavřel. A v poslední povídce Kapitán (80%) se objevili Jana Švandová, Eva Holubova, Miroslav Vladyka, Jakub Prachař a další. Pro zajímavost se všechny příběhy točily kolem sázek. Teď mi ale řekněte kde je zakopán pes? No každopádně jsem se docela bavil a přikloním se ke 4*. Další viděné povídky: Paternita (75%), Stella (70%), Majordomus (65%), Hajzlík (80%), Výlet (65%), Reparát (70%), Dárce (60%), Duet (85%), Infarkt (75%)./// Celkem 70%/// ()

Galerie (442)

Zajímavosti (20)

  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)
  • Díl se natáčel ve Špindlerově Mlýně. (TomasSlach)

Reklama

Reklama