Reklama

Reklama

Grimm

(seriál)
  • USA Grimm
Trailer 4
Drama / Mysteriózní / Horor / Fantasy
USA, (2011–2017), 95 h 40 min (Minutáž: 42–60 min)

Hrají:

David Giuntoli, Russell Hornsby, Silas Weir Mitchell, Sasha Roiz, Reggie Lee, Bree Turner, Elizabeth Tulloch, Claire Coffee, Jacqueline Toboni, Danny Bruno (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(123)

Portlandský detektiv Nick Burkhardt, potomek dlouhé linie bojovníků, kteří si říkají Grimmové, chrání město před tajemnými bytostmi, Weseny, což jsou zčásti lidé a zčásti zvířata. (SkyShowtime)

Videa (30)

Trailer 4

Recenze (261)

Free_player 

všechny recenze uživatele

Vcelku dost chytlavý krimi-fantasy ve, kterém je hlavní hrdinou detektiv Nick, který záhy zjišťuje, že je jeden z posledních z rodu Grimmů, kteří fungují v lidském světě jako rovnáha mezi lidmi a maskovanými, nadpřirozenými bytostmi. Podle mě jeden z dost podhodnocených seriálů. Po dobrém pilotu je pak sice trošku pomalejší rozjezd, ale je to hlavně tím, že nás tvůrci seznamují s většinou stvoření s kterými má později náš hlavní Grimm čest. To mě osobně teda vůbec nevadilo. Jediný co bych tomu vytknul je, že Grimm ( Nick) nemá žádou zvláštní schopnost jak bojovat s monstry což je dost škoda, ale přesto z něho má většina příšer strach .... svoje bojové dovednosti začne podchycovat zhruba až na konci 1. série což je vzhledem k tomu čím už prošel a ským se střetnul docela veliký fail . ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tak jsem shlédl první sérii a i když mne to chvilkami stálo hodně sil, tak jsem ji dokoukal. Nebýt toho, že se to ke konci zlepšovalo...anebo jsem si na tu nízkou kvalitu zvykl...tak jsem to nedokoukal. Je to spíše pro děti...na druhou stranu je to o mnoho lepší než třeba Bylo, nebylo...což byl z mého pohledu neskutečný paskvil, který jsem vzdal... Grimmovi dám ještě šanci...všude tu píšou, že další série jsou lepší, tak uvidíme :-) A díky za S.W. Mitchella a doufám, že dostane víc prostoru... Po 2. sérii musím konstatovat zlepšení...malé, ale přeci...začátek série nadějný, pak cca 10 dílů o ničem a konec opět lepší. Monroe je stále skvělý a přidala se k němu i Rosalee, která si získala mé sympatie. Tak jen tak dál a třeba mne přinutí dát víc než 3*. Třetí sérii nemělo cenu nějak slovně hodnotit, protože si seriál jel ve svých kolejích a nic oproti předchozím řadám nevyčnívalo. Jooo čtvrtá řada se mi líbila a považuji ji zatím za nejtemnější a nejlepší...z pohádkové atmosféry se to konečně přehouplo do trošku drastičtějších scén....a to kvituji s povděkem. A pátá byla z mého pohledu zase slabota...už od třetí řady jsem čekal, kdy přijdou scénáristi s wesenskou revolucí...a dočkal jsem se, jen v dost blbém zpracování. Nej postava byla tentokrát Adalind...asi, že jí to fakt sluší 😀 A konečně závěrečná série....no díl od dílu to bylo jako na houpačce, kdy vyloženě hloupoučký díl byl následně vystřídán pěkně temným a dobře zpracovaným. Bohužel finálový díl byl tak strašně laciný a stupidní, že si troufám říct, že tak odfláknutý konec si tento seriál nezasloužil... SUMA SUMÁRUM - seriál je jednoduchý, nic pro intelektuály. Nejedná se o žádné velké seriálové/filmařské dílo, ale pokud zkousnete první dvě série, tak věřím, že vám to nedá a celý seriál dokoukáte jako já. A přestože se jedná o ne moc kvalitní seriál, tak si ho oblíbíte skrz některé postavy...u mně to byl hlavně Monroe ke kterému se přidala Rosalee a Adalind....a ačkoliv závěr seriálu byl vyloženě průšvih, tak mi bude tahle partička chybět :-) ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl bohužel asi nejlepší.Tam se mi taky dost líbila i hudba,což už moc neplatí u ostatních dílů.Některé masky jsou docela odfláknuté a dokonce ani pravá bludbádská podoba Monroe se moc nepovedla.První série se ještě dala sledovat i anime fanouškem jako já,ale druhá série je už taková slabší.Pilotní díl byl ale podle mě zvládnut mistrovsky a přišel mi jako více klučičí verze Buffy.U Kriinálky Grimm se vždy zabavím:) Edit:Druhá série je špatně natočená a místy už se jí něco nedá odpustit.Efekty už stojí za nic.Hvězdičku dolů. ()

Papekus 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem náhodně zapnul televizi a běžel tam grimm ... sice mě to nezaujalo, ale po pár dnech mi to nedalo a stáhl jsem si první díl. A od té doby koukám na jeden díl denně (vetšinou v mhd - lepší než koukat na některé spoluobčany :). Po každém díle si řeknu, že je to hrozná ptákovina, děj je naprosto předvídatelný, ale už se těším na další díl. ()

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Je to jako každý jiný seriál, jednotlivé díly jsou v podstatě na podobném principu - padouch, nejlépe nový druh, jeho identifikace a následná anihilace. Na pozadí se pak vine dlouhodobá a vyvíjející se zápletka. Na každý pád mám záhady, bubáky, hastrmany a podobný příšerky v oblibě, takže si mě Grimm s přibývajícími epizodami získal. Neváhám tedy ani jít na vyšší hodnocení. ()

Galerie (3 314)

Zajímavosti (20)

  • V 7. epizodě 3. série se objevila čepel náramně podobná skryté čepeli z herní série "Assassins Creed". (Blackhand47)
  • Postava Nicka Burkhardta (David Giuntoli) byla v seriálu obsazena jako první. Druhá postava, kterou tvůrci obsadili, byl Monroe (Silas Weir Mitchell). (BLANIK.)
  • V 15. epizóde 2. série si je možné všimnúť, že na budove, ktorá sa mala podľa popisu v titulku nachádzať vo Viedni, je okrem vlajky EÚ vyvesená vlajka Českej republiky. (pimpi)

Reklama

Reklama