Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Arx 

všechny recenze uživatele

Další výborný komediální seriál z USA s poměřně origiálním tématem o "Trávě". Pokud máte v oblibě seriály jako jsou Zoufalé manželky je tenhle seriál přímo pro vás. Seriál má výborné hlavní představitelky hlavně Mary Louise Parker, které si po pár dílech určitě zamilujete spolu s jejich černým humorem. Bravo! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem si všiml podobného ztvárnění, nebo chcete-li pojmutí, seriálu jako jsou Zoufalé manželky. Sarkastický humor v Trávě je báječný. Není sice tak častý, ale stojí za to. Abych byl upřímný, tak po prvním dílu jsem nevěděl jestli má cenu pokračovat ve sledování. Seriálu jsem dal šanci a po první sérii jsem spokojený. Vždyť ten vtip je až kolikrát dost ,,ujetý" (viz.v první sérii věcička pro ženy na baterky a její požívání, masturbace u počítače,...). Takže spokojenost. Tento seriál se snad ničeho nebojí. Jen tak dál. ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Seriál, který má svůj příběh, je humorný, občas nějaké drama, ale hlavně nečekané zvraty, které ve většině případů vyústí ve výbuch smíchu. Nancy je taková netradiční mamča, která se dokáže postarat hlavně o sebe, ale snaží se ochránit i svou rodinu. Andy, strejda, který je svůj a svým charizma zaujme nejednu ženu. Synové velký pěstitel a malý vrah. Kombinace tohohle všeho prostě nemohla dopadnout jinak než v seriálu. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Dosud posledním dvěma sériím (tedy 6. a 7.) se podařilo přetvořit celkem příjemný a vtipný seriál na nudnou frašku. I přestože je Mary-Louise Parker stále uhrančivá MILFka, rostoucí demence její Nancy je už neúnosná. Především se vytratil kvalitní humor, děti dospěly v křečovité karikatury a ani strejda Andy už není ten bláznivý podivín prohánějící každou sukni. Případné další pokračování již sledovat nehodlám. Seriál měl skončit vypálením domečků na stráni… ()

klerik 

všechny recenze uživatele

SEX V MESTE+SOPRANOVCI Plný počet nedám, ale je to sakramentsky blízko, no na zdielanie môjho nadšenia treba vidieť minimálne :) celú 1 sériu. Ako tu už padlo, Zhulené ZÚFALÉ MANŽELKY je celkom dobré prirovnanie, len tu je mix humoru a drámy oveľa tvrdší a nekompromisnejší (ale aj absurdnejší). Seriál sa mi dostal pod kožu aj vďaka tomu, že ani pri humore ani pri kšeftovaní netlačí na pílu, ale spolu to funguje znamenite... ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • Většina seriálu je natáčena na Stevensonově ranči v Kalifornii. (Tom Riddle)
  • Natáčení probíhalo v USA v Kalifornii, konkrétně v Santa Claritě, na Manhattan Beach a v Los Angeles. (KajusaK)
  • Úvodní píseň "Little Boxes" byla složena a nazpívána v roce 1962 Malvinou Reynolds. (Kulmon)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama