Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Likan7 k tomuto seriálu (3)

Věřte nevěřte (1997) 

Pamatuju si jak jsem Věřte nevěřte jako malej miloval. Přišlo mi to skvělý a často i děsivý. A teď se upřímně nestačím divit jak kravina to je! Nejvíc mě ale naštval fakt, že seriál úplně vynechává příběhy s mimozemšťany atp. Prostě od začátku do konce maximálně jen duchové. Hodný duch na 100 způsobů, zlý duch na jiných 100. Scénáristicky jedno velký klišé. Jasně, těžko se mi to objektivně hodnotí vzhledem ke stáří, ale jak říkám, byl to můj oblíbený pořad, o to horší pak přišlo vystřízlivění. Ale Jonathan Frakes byl skvělej, to zase jo! ()

Série 1 (1997) (S01) 

Můj oblíbený pořad, ale po první sérii jsem trochu nervózní. Taková srajda to byla vždycky, nebo se na tom tak nehezky podepsal zub času, respektive fakt, že už nejsem dítě? ()

Série 2 (1998) (S02) 

Trochu lepší než první série. Několik dílů bylo dobrých, ale stále tak nějak čekám na nějaký příběh s mimozemšťany, který ne a ne dorazit. ()

Reklama

Reklama