Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 4
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 4

Recenze (213)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Chytrý a zábavný. To sú slová, ktoré presne vystihujú Studio 30 Rock. Toľko výborne napísaných a zahraných postáv v jednom seriáli sa hneď tak nevidí. Jack, Liz, Kenneth, Frank a veľa ďalších. Predovšetkým Jack Donaghy nemá chybu. Jeho pohľady, výrazy tváre a manažérske dovednosti sú ozdobou seriálu. ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Před pár dny byl uveden poslední díl a musím říct, že mě seriál hodně bavil. Hlavním kladem jsou skvěle vymyšlené postavy a úžasný situační humor. Celý průběh příběhu napříč sériemi mi však kazila rozpačitost a přelétavost zápletky - nemyslím si, že je správné mít na seriál tolik scénáristů - často mi přišlo, jako kdyby se scénáristé mezi sebou hádali - třeba pět epizod se buduje vztah mezi určitými postavy, který se stihne zabít v prvních minutách další epizody. Nejhorší bod byl asi v páté sérii. V té se také zlomila sledovanost, kterou už seriál nikdy nezískal zpátky v důsledku čehož byl nakonec zrušen. Přesto se celý seriál v posledních dvou sériích vzchopil a předváděl se v té nejlepší formě! U předposledního dílu plném zvratů a nostalgických vzpomínek jsem se málem rozbulel. A ještě se musím zmínit o dvou epizodách vysílaných živě! Nedovedu si představit, jak to tvůrci mohli zvládnout, bylo to nevídané! ()

Reklama

T2

všechny recenze uživatele

__30Rock: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,056,065 //počet predaných kusov 39,128 ║ __30 Rock: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $10,925,851 //počet predaných kusov 321,331 ║ __30 Rock: 4.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,556,963 //počet predaných kusov 47,195 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seriál, který v roce 2007 vyhrál cenu Emmy za nejlepší komediální seriál nemůže být špatný a tento rozhodně není. Decentně, nenápadně, ale příjemně zábavný příběh jedné holky, která velí jednomu pořadu, který balancuje se sledovaností a snaží se přežít na poli působnosti. Řešit problémy (velkých) v uvozovkách a i malých hvězd zábavnou formou, čemuž dopomáhá šéf, v podání Aleca Baldwina rozhodně stojí za to. I když je tu řada jiných zajímavých lidí, Alec jednoznačně vévodí. Není to seriál, u kterého bych se smál v jednom kuse. Je to ten typ amerických seriálů, který obsahuje jak trapné tak opravdu vtipné scény a je to tak šedesát na čtyřicet. Víceméně se stejnak ty špatné scény autorům zapomenou. Jak jinak. Já se u seriálu i tak bavím a musím říct, že občasná inovace, se kterou tvůrci v tomto seriálu přicházejí je překvapivě povedená. (7/10) ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Velmi nevyrovnaný sitcom, jehož výkyvy jsou mi záhadou. Dobré je, že se znovu připomněl Alec Baldwin, jehož postava Jacka je hodně povedená, stejně tak hlavní hrdinka v podání Tiny Fey. Tým scénaristů je taktéž výborný (Frank a hlavně divný Lutz). Bohužel můj odpor ke vždy nevtipnému Tracy Morganovi mi nedovoluje spolu s otravným poslíčkem Kennethem dát více než 3 hvězdy. 75 % ()

Galerie (1 841)

Zajímavosti (46)

  • Tina Fey ve své knize "Bossypants" napsala, že při natáčení v New Yorku se lidé zastavovali a mysleli si, že se natáčí Sex Ve městě (od r. 1998). Když jim tehdy došlo, že tomu tak není, odešli. (Patw)
  • Postava Tracyho Jordana se neobjevila v několika dílech 5. série. Jeho představitel Tracy Morgan byl v tu dobu na transplantaci ledviny. (cihlenka)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama