Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 12
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 12

Recenze (213)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam slabšie štyri. S tým, že ma Tina Fey neuveriteľne baví. Svoju postavu si užíva a každý jej vtipný štek je výborne zahraný a vypointovaný. Zaujímavé to začne byť momentom, keď sa tam začnú zjavovať známe osobnosti so svojimi drobnými epizodami ( hlavne Emily Mortimer). Dovtedy je to taká súhra klišé a tradičnej schémy - tentoraz vo vzťahu šéf a zamestnanec. Niektoré postavy zbytočné, iné nesympatické. V zásade je to taký nevyvážený mix ale som úprimne zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej. Tracey Morgan je pre mňa strašne nesympatický herec. A ešte k tomu tu hrá strašného debila. 1. séria - 70% ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

:D :D Totální komediální nášup, kde vtipnost prostě jede na max., naprosto miluju humor, a smích je boží věc, asi každý se rád směje. Když čumím na 30 Rock, tak mám naprostou záruku že se zasměju, pořádně a nahlas, nedávno jsem se tak řezal že jsem si málem spolknul ksicht. Tina Fey je úžasná, a celá tahle banda pošuků, takový "doktor" Kosmonaut, z něho chčiju, ten má tabletky na všechno.. Jestli tohle někdo nepobírá tak je mi ho fakt líto. U čtvrté řady mi naprosto dochází, že jsem v tom až po uši, po uši v hovnech, sjíždím to už třetí den, dokonce jsem si vypl telefon, ať mě šéf neotravuje... Však si poradí, ne, kurva, to zvládnou... Jebu na ně. Seriál si pořád drží laťku, a za čtyři série, jsem zaznamenal jen jeden díl, který se mi moc nelíbil, už nevím který. Ale už teď vím, že jak ten seriál dokoukám, tak na tom budu hodně zle. Buď si začnu šlehat herák, nebo se půjdu zabít. Tolik hlášek, slovních dvojsmyslů, naprosto vypointovaných situací, a veze se to v tak pohodové vlně. Bomba. Seriál ze zákulisí natáčení skečů a TV jako takové, kde Liz Lemonová (Tina Fey), musí řešit problémy se scénáristy, a samosebou i svůj život, všichni jsou tak nějak ulítlí, k tomu Alec Baldwin, jejich šéf, který.. To prostě musíte vidět. K tomu si připočtěte vysokou kadenci hostujících herců, Jennifer Aniston, Salma Hayek, Julianne Moore, je jich moooc. ()

Reklama

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Byl jsem rád když jsem mohl u tohohle docela příjemného a zábavného seriálu trávit víkendová rána.Viděl jsem však jen pár dílů a proto nemůžu dát pět hvězdiček.Ale zase tu hráli skvělí herci, nebo spíše dobře hrající herci.Zvlášť Alec Baldwin.Musím říct stručně, že se jedná o skvělí seriál plný skvělých a vtipných dialogů.Ovšem na mé srdcovky typu Big Bang Theory a How i meet your mother ještě hodně dlouho mít nebude.80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seriál, který v roce 2007 vyhrál cenu Emmy za nejlepší komediální seriál nemůže být špatný a tento rozhodně není. Decentně, nenápadně, ale příjemně zábavný příběh jedné holky, která velí jednomu pořadu, který balancuje se sledovaností a snaží se přežít na poli působnosti. Řešit problémy (velkých) v uvozovkách a i malých hvězd zábavnou formou, čemuž dopomáhá šéf, v podání Aleca Baldwina rozhodně stojí za to. I když je tu řada jiných zajímavých lidí, Alec jednoznačně vévodí. Není to seriál, u kterého bych se smál v jednom kuse. Je to ten typ amerických seriálů, který obsahuje jak trapné tak opravdu vtipné scény a je to tak šedesát na čtyřicet. Víceméně se stejnak ty špatné scény autorům zapomenou. Jak jinak. Já se u seriálu i tak bavím a musím říct, že občasná inovace, se kterou tvůrci v tomto seriálu přicházejí je překvapivě povedená. (7/10) ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto seriálu se skvěle bavím. Není to žádný sitcom, u kterého se plácáte smíchy do kolen, ale příjemné veselé historky ze zákulisí natáčecího studenta. Výborný výběr herců v čele s Tinou Fey, která je nejen krásná žena, z níž ženskost a sex-appeal jen číší, ale která celý seriál stvořila a drží ho pevně v rukou. S každým dílem dostává více prostoru i Alec Baldwin, který mne dříve výrazně nezaujal, ale jeho výkon v dvoudílném Norimberském procesu a v tomto seriálu ve mně vzbuzují vůči němu sympatie. ()

Galerie (1 832)

Zajímavosti (46)

  • Mezi klienty, které poslal doktor Spaceman na kliniku, je i Alf ze stejnojmenného seriálu. (Duoscop)
  • Ve své knize "Bossypants" Tina Fey napsala, že už od začátku postavu Jacka psala právě na tělo Alecu Baldwinovi. I přesto ale proběhlo několik konkurzů právě na herce do této postavy, protože si nikdo nebyl jistý, jestli by Alec Baldwin do seriálu šel. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama