Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 9
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 9

Recenze (213)

H34D 

všechny recenze uživatele

30 Rock rocks! Ačkoliv seriál vykročil do televizních obrazovek levou nohou a zejména pilotním dílem nechutně uklouzl a rozplácl se pod nohy většině ostatních novodobých sitcomů, časem se dokázal vzpamatovat a aktuálně třetí sérií dává téměř všem konkurentům na frak. Jeho kouzlo je v inteligentním a vkusném humoru, umírněnosti a milé vtipnosti bez nutnosti cílených výbuchů typu Big Bang Theory. Úžasné jsou v 30 Rock postavy - perfektně napsaný i zahraný Jack Donaghy (Alec Baldwin), sypmatická, trochu neurotická, ale sexy Liz Lemon, šílenec Tracy Jordan a z vedlejších geniální Dr. Spaceman... Ačkoliv 30 Rock nedosahuje dokonalosti HIMYM, nebo Scrubs, momentálně spolu s nimi patří na vrchol a proto mu při hodnocení odpustím i ten slabší rozjezd... 9/10 ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Tak u tohoto seriálu se skvěle bavím. Není to žádný sitcom, u kterého se plácáte smíchy do kolen, ale příjemné veselé historky ze zákulisí natáčecího studenta. Výborný výběr herců v čele s Tinou Fey, která je nejen krásná žena, z níž ženskost a sex-appeal jen číší, ale která celý seriál stvořila a drží ho pevně v rukou. S každým dílem dostává více prostoru i Alec Baldwin, který mne dříve výrazně nezaujal, ale jeho výkon v dvoudílném Norimberském procesu a v tomto seriálu ve mně vzbuzují vůči němu sympatie. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Skvelý komediálny seriál zo zákulisia výroby jednej Tv show. Seriál má hlavnú devízu v hercoch. Alec Baldwin a Tina Fey predvádzajú skvelé výkony, dôkazom čoho nech sú im udelené Zlaté glóbusy. Najmä Tina Fey sa prekonáva a napríklad jej spôsob plaču v seriáli ma vždycky privedie k slzám smiechu. Nápisy na Frankových šiltovkách nemajú chybu. Tupá krásna sekretárka Cerie takisto("Did he just talk to me like I was ugly?"). A Tracy Jordan nech povie hocičo, musíte sa smiať.Skvelá vec.***** ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět svět očima Kennetha :-D Popravdě, než jsem rozkoukal tento seriál, příliš jsem od něj neočekával, další sicom, kolik už jsem jich viděl? Ale hned po prvních dílech si mě parta z TGS získala. 30 Rock táhnou dopředu postavy, Alec Baldwin a Tina Fey jsou přímo dokonalí. Jediný kdo mě nudil (ne vždy samozřejmě) byla Jane Krakowski aka Jenna, ta mi vadila třeba v Ally Mc Beal a to tam měla vedlejší roli. Pokračování příště. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem měl dojem, že absence "umělého" smíchu bude příčinou toho, že se u seriálu příliš nepobavím, ale po pár dílech jsem byl naopak rád. Nejste násilně nuceni ke "gebení se", ale přesto jsem se mnohokráte za každý díl pořádně pobavil a to ve chvíli, kdy jsem chtěl já a ne, kdy chtěl pán, který ovládá světelnou tabuli s nápisem "Smích". Obsazení je prostě úžasné, některé postavy jsou sice stvořeny podle standardních měřítek pro sitcomy, ale ono to v podstatě nevadí. Tina Fey je dokonalá, stejně jako Alec Baldwin, Jane Krakowski a bez výjimky všichni ostatní. Scénář se nebojí rýpnou do ožehavých témat, ale vkusně a zábavně. Má nová seriálová závislost. ()

Galerie (1 832)

Zajímavosti (46)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Jon Hamm (Drew Baird) se ucházel o roli Jacka Donaghyho (Alec Baldwin). (Missa08)
  • Ve své knize "Bossypants" Tina Fey prozradila, že myšlenka na tento seriál jí napadla v době, kdy měla krizi v psaní pro pořad Saturday Night Live (od r. 1975)  a byla placena za nicnedělání. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama