Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 8
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 8

Recenze (213)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Liz Lemon je drsná ženská a ani k tomu nemusí držet v ruce plamenomet. Třicet jí už dávno bylo, odmítá nosit boty na jehlách a je až příliš chytrá a vtipná, než aby to většina mužů snesla. Její představitelku Tinu Fey bych docela ráda pozvala na dámský pokec. Z vedlejších postav vyniká hlavně její šovinistický šéf v podání Aleca Baldwina a zlatíčko poskok Kenneth. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tina Fey alias Liz Lemonová je úžasná. Je charismatická, má zabijácký smysl pro humor (perfektní timing!), je z New Yorku, takže je typicky neurotická (což je u ní ale roztomilé, ne trapné). I přesto, že se často sama vtipně shazuje, neschází jí zdravé sebevědomí. A vypadá neskutečně cool v brýlých. To je, pane, baba. A parťáka jí dělá typově přesný Alec Baldwin. Jejich buddy chemie (ne erotická!) je tím, co seriál táhne kupředu. Smíchy vybuchnu jen občas, ale body přidávám za to, že miluju dobré ženské komičky. A moc bych si přála Tinu vidět někde společně s Kirsten Wigg... ()

Reklama

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Trefný výsměch televizní blbosti se skvělými postavami a i poměrně slušnou trvanlivostí. Břitké glosátorství Tiny Fey navíc pokrývá i spoustu dalších nejen kulturních oblastí a činí z téhle mimochodem značně přitažlivé dámy potenciálního adresáta nemalého množství výhružných dopisů. Nezřídkakdy přemýšlím nad tím, jak je možné, že NBC tenhle pořád vůbec pouští do světa. Ale díky bohu za něj. ()

Doudis19

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem Aleca neměl rád. Zřejmě už asi jen proto příjmení. Jenže pak mi v od srdce upřímné, loutkové pohádce (Team Amerika) bylo řečeno, že Alec je prý nejlepší herec na světě. Po několika epizodách Studia 30 Rock musím říct, že ho mám čím dál radši a už se i poohlížím po nějakých filmech s tímhle sice obtloustlým, ale zatraceně sympatickým grázlikem. Především on dělá tenhle jinak lehce nadprůměrný seriál opakovatelně koukatelným. ()

BS 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsme tu psal, že to je jeden z nejlepších sit-comů, ale to jsem se mýlil, jeto nejlepší sit-com. Tina Fey (hlavně) a Alec Baldwin stvořili dokonalé postavy z kterých ujetá životní moudra a hlášky jenom čiší ("Paradoxní, expert na management krizového vývoje a on se oběsí."). K tomu musíme připočíst ujetý štáb a je jasné, že tohle nuda nebude. EPIC! "We are goin to after after after after after party." ()

Galerie (1 832)

Zajímavosti (46)

  • Postava Tracyho Jordana se neobjevila v několika dílech 5. série. Jeho představitel Tracy Morgan byl v tu dobu na transplantaci ledviny. (cihlenka)
  • Tina Fey ve své knize "Bossypants" napsala, že při natáčení v New Yorku se lidé zastavovali a mysleli si, že se natáčí Sex Ve městě (od r. 1998). Když jim tehdy došlo, že tomu tak není, odešli. (Patw)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama