Reklama

Reklama

V těle boubelky

(seriál)
  • USA Drop Dead Diva (více)
TV spot
USA, (2009–2014), 56 h 6 min (Minutáž: 42–47 min)

Tvůrci:

Josh Berman

Hrají:

Brooke Elliott, Margaret Cho, Kate Levering, April Bowlby, Jackson Hurst, Josh Stamberg, Gregory Alan Williams, Ben Feldman, Rosie O'Donnell, Rhoda Griffis (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(78)

Obsahy(1)

Mladá, krásná, úspěšná a lehce naivní. Taková je hlavní postava Deb Dobkins. Její život jako z pohádky plný nákupů, cvičení, modelingu a debat o módě ukončí autonehoda, po které se dostává k nebeské bráně a svému "nebeskému úředníkovi" Fredovi, který má rozhodnout, zda je Deb vhodný kandidát pro nebe či peklo. Po vášnivé diskuzi však Deb na Fredově nebeském počítači odklikne návrat na Zemi a dostává se do těla právničky Jane Bingum. Do těla poněkud většího, než na které byla zvyklá. (bobrux)

(více)

Recenze uživatele obivan568 k tomuto seriálu (1)

V těle boubelky (2009) odpad!

Klient si naverbuje právníka, právník se jej snaží dostat z problému, nesympatická ženská řeší problémy svých gay kamarádů, klient pod výhružkou "druhé strany" říká právníkovi, že chce odstoupit, právník se mu to snaží rozmluvit, nesympatická ženská řeší problémy své kamarádky, kterou (nevím proč) mám pokaždý chuť augmentovat koule a silně je nakopnout, právník svému klientovi rozmluví odstoupení, debilní hudba, právník klienta vyhrává případ, klient poděkuje, nesympatická ženská se (jako) směje. A tohle 45 minut denně a 5 dní týdně pořád dokola!! ... A zmínil jsem se, že právník vyhrávající případ je vždycky z okruhu gay kamarádů, kterým pomáhá právě ta nejnesympatičtější ženská, co jsem kdy viděl? A pozor - většinou i ta nesympatická ženská má vlastní případ, který vyřeší a debilně se usmívá!! ... Pro mě nekoukatelná hrůza, kterou (zase - nevím proč) někdy prožívám. ()

Reklama

Reklama