Reklama

Reklama

Tráva

(seriál)
Trailer
USA, (2005–2012), 44 h 12 min (Minutáž: 26 min)

Tvůrci:

Jenji Kohan

Hrají:

Mary-Louise Parker, Hunter Parrish, Alexander Gould, Kevin Nealon, Justin Kirk, Elizabeth Perkins, Allie Grant, Andy Milder, Tonye Patano, Romany Malco (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(102)

Obsahy(1)

Americký komediálně laděný seriál vypráví o osamělé matce Nancy Botwinové, která po manželově smrti začne pokoutně prodávat marihuanu, aby uživila rodinu. A přitom nakoukne do lecjakých tajemství skrývajících se za domovními dveřmi sousedů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Jako tradičně, i Trávě jsem se bránil, ale jednou má vůle povolila a já se pod záminkou setkání s kamarádem rozhodl jeden díl přetrpět. Nakonec proběhly rovnou čtyři a teď jsem u čtvrté řády a stále jsem překvapen jak tvůrci šikovně udržují mou chuť na další pokračování živou. Čtvrtá řada ale zatím mírným zklamáním. Původní náboj se vytrácí a seriál se zbytečně zamotává a komplikuje. Navíc zmizely oblíbené postavy. Ať žije Tráva. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

Lorelai Gilmorová dealuje trávu aneb sympatická sexy máma v hlavní roli originálního a vtipného seriálu, který si stejně jako Californication nebere servítky a je neskonale zábavný. Musím mu sice vytknout mírně slabší rozjezd (alespoň já ho tak vnímal), ovšem po pár dílech vás Weeds konečně vcucne a nemáte šanci se přestat dívat. Hodnocení: Pecka! ()

Reklama

shyster 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku jedno upozornění: Nedejte se odlákat dosti podprůměrnou 1.sérií, které schází příběh, vtipné situace a podobné nutnosti. Další 2 série (2. - 5 hvězdiček, 3. - 4 hvězdičky) už to ale napravují a konec 2.série, kdy se opravdu všechno posere, považuju za geniální vyvrcholení serie. EDIT: Tenhle seriál je dokonalá houpačka. 4.série navazuje na tu první a to opravdu dokonale. Taková slátanina mě zaskočila a naštvala. 5.série se pak vrací zase otrochu výše. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

VÍŠ CO? DNESKA UDĚLÁM NĚCO ZŘEJMĚ ILEGÁLNÍHO. Už zase? Středostavovská matka, která pro přežití své rodiny udělá téměř cokoli a pak se diví, že její činy mají poněkud drsnější následky. Sem tam nějaký ten deus ex machina, občas velice nadnesené, ale i tak se to dá pobrat. Příjemný Albert Brooks a vynalézavý úvodní titulek ve čtvrté řadě. --- Tráva měla skončit odletem do Kodaně, byl by to příjemně otevřený konec, snaha o to, aby každá z postav po letech došla svému osudu, vedlo tak akorát ke křeči.70%. ()

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Prumerny serial, nekdy se budete misty nudit, kazdopadne dnes je urcite moho lepsich serialu ke sledovani a vybudovani si serialove zavislosti... UPDATE: Po nějaké době jsem se k tomuto seriálu vrátil, během dvou tydnů shlédl všechny dosud odvysílané díly s dabingem (4. řada) a měním hodnocení na plný počet. Nemá to chybu! S každým dalším dílem je Tráva lepší a lepší, vtipnější, dramatičtějčí, nečekaná, překvapivá. Tahle Tráva je sakra návyková a ze mě se stal #1 závislák pruduktu Mary-Louise Parker. This Shit Is Dope! ()

Galerie (589)

Zajímavosti (26)

  • Letecký záběr z úvodních titulků je ve skutečnosti na městečko Calabasas v Kalifornii. (Tom Riddle)
  • Úvodní píseň "Little Boxes" byla složena a nazpívána v roce 1962 Malvinou Reynolds. (Kulmon)
  • Bob Odenkirk (Barry) v této epizodě ztvárnil drogově závislého v léčebně. Ve stejném roce se začal natáčet seriál Perníkový táta (od r. 2008) s drogovou tematikou, kde si Bob Odenkirk zahrál jednu z předních postav seriálu Saula. (KajusaK)

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Reklama

Reklama