Reklama

Reklama

Upíří deníky

(seriál)
  • USA The Vampire Diaries (více)
Trailer 2
Drama / Horor / Romantický / Fantasy / Mysteriózní / Thriller
USA, (2009–2017), 120 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R. McQueen, Kat Graham, Candice King, Zach Roerig, Michael Trevino, Matthew Davis, Sara Canning (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(171)

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného města Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Diskuze

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

No vidím, že tu to bohvieako nežije, na to, že sa vysiela posledná sezóna :D Nie, že by som sa divila. Menší SPOILER - zverejnili fotky z posledného dielu a Bonnie to očividne prežije, takže si ju zo zoznamu môžeme vyčiarknuť. Určite zomrie jeden z bratov. Smrť S alebo D by bola najlogickejšia. Ak by chceli ľudí fakt vyšokovať, tak by zabili Car - to nikto nečaká, Rick to prežije, keďže ide do TO (neviem či len na jednu epizódu alebo na dlhšie), Elenina smrť by po tom všetkom nemala logiku, Matt je nesmrteľný - toho nezabijú určite a už mi nenapadá nik iný dôležitý kto by to mohol byť. Inak je potvrdený aj návrat Katherine. Nina vraj točila 3 epizódy, ale Elena je len vo finále, takže je dosť možné, že Kath je ten posledný záporák, s ktorým si musia bratia poradiť. Malo by to aj celkom logiku - ňou to začalo, tak to ňou aj skončí. No všetko sa uvidí v sobotu, keďže nasleduje 14. epizóda :D

na příspěvěk reagoval sara93

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

jhr

Podle mě to bude Stefan nebo Damon. Bonnie by byla moc prvoplánová a nikoho by to nepřekvapilo. A kdyby umřel Stefan, tak by mohla jít Caroline konečně do TO.

na příspěvěk reagoval Kobino

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

sara93

Nakonec umřou všichni a přežije jen Elena a Damon a budou žít šťastně až dokud jeden z nich nepřijde o hlavu nebo mu i jí někdo nevyrve srdce z těla. :-) 

Já doufám, že přežije Caroline ale u Stefana nevím. 

na příspěvěk reagoval sara93

Kobino

Kobino (hodnocení, recenze)

sara93

Někdo ještě určitě zařve, podle mě Bonnie, protože Elena by se měla ještě ukázat. Omlouvám se za spoiler, :D ale je to jen moje domněnka.

Uživatel Kobino smazal svůj příspěvek.

Kobino

Kobino (hodnocení, recenze)

Tak to jsem asi už zapomněl, že se něco takového Katherine přihodilo. 

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Kobino

nebolo to  tak, že s liekom v krvi človek starne normálne a rýchlejšie starnúť začne až po vysatí lieku s krvného obehu?  

na příspěvěk reagoval jh666

rezzzy

rezzzy (hodnocení, recenze)

Já jsem to teda přestala sledovat od vyřazení Eleny. Sice jsem její postavu neměla ráda, ale podle mě na ní to dost stálo. Nevím, co se tam děje nyní a ani to vědět nechci, ale podle mě se tam už jen zbytečně šaškuje.... Achjo.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

8x11

 

Smutná a bohužel už pěkných pár epizod z dálky dobře viditelná smrt. 

na příspěvěk reagoval Kobino

jhr

jhr (hodnocení, recenze)

megan017 , lukasK1995

Přesně tak celé to zkazili. To co se stalo s Damona je naprostá katastrofa a jediné co to může napravit je to pokud hrdinně padne za tým, jinak budu ještě víc rozladěný.  

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

mam taky dojem ze keby damona zabili ked bol neskutocne oblubeny tak by sa stal jednou z najoblubenejsich postav ever vzdy by sa nanho spominalo lenze ta postava je teraz tak strasne vystavena ze ho priam neznasam cely ten serial pokazili ale co uz prve 3 serie tu budu vzdy :)

na příspěvěk reagoval jhr

megan017

megan017 (hodnocení, recenze)

Poslední série je celkem dobrá, ale moje jediná inspirace na to, abych to dojela je setrvačnost a Stefan s Caroline. A taky doufám, že Damon finále nepřežije, protože ta postava mi přijde fakt už dost pokažená, pokud bude mít happyend, tak to bude celkem výsměch. 

na příspěvěk reagoval jhr

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

skoda ale jak serial dopadol :) ked sa vsetko riesilo v mystic falls tak ma ten serial velmi bavil ale cim dalsia serie tym toho bolo menej najviac mrzi ze kai umrel lebo to bol zaporak s potencialom aj na 2-3 serie taky bol skvely :D 

sara93

sara93 (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Právě že ona je konečně po Klausovy pořádnej záporák, co fakt umí udělat bordel, ale tak všichni máme oblíbený jiný záporáky no. Mí oblíbení jsou Klaus a Katherine. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

dakujem novoten aj sara za odpoved :D ja som tento serial fakt zboznoval ale posledne serie to je katastrofa moja najoblubenejsia postava damon sa premna stal neznesitelnym velmi ho pokazili......a toho zaporaka myslis to dievca?? lebo ludia nanu riadne nadavaju ze je velmi slaba.....najlepsi zaporak bol jednoznacne KAI potom dlho nikto a potom klaus :)

 

inac podla mna zlom nastal jak isli baby na vš vtedy sa to totalne pokaslalo a este tiez jedna seria kde bol marcus alebo tak nejak sa volal ten zaporak a to bolo tiez riadne peklo :D 

na příspěvěk reagoval sara93

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Pokud jsi to dojel až do sedmičky, tak už se to fakt vyplatí uzavřít. Se sedmou jsem měl taky problémy, ale hecnul jsem se a dojel ji a osmička mi zatím přijde o třídu lepší, tak snad to vydrží. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

tu skapal pes co ? :D je tu niekto kto pozera poslednu seriu ? oplati sa s tym zacat? minulu seriu som to vzdal asi ked tam nastupil ten upiro carodejnik a zaroven frajer stefanovej matky lebo to bolo neznesitelne.... tak neviem ci tu je niekto schopny poradit mi :D 

na příspěvěk reagoval novoten, sara93

Uživatel GreatestFan smazal svůj příspěvek.

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

GreatestFan

Kdysi kdesi jsem četl, že každý seriál by měl svůj příběh, ať už byl naplánovanej jakkoli důkladně a široce, zvládnout odvyprávět za sedm sezón. A nestalo se mi nikdy, že bych s tím nesouhlasil. Jsou seriály, které mají sezón víc a nedám na ně dopustit (One Tree Hill, Scrubs, Grey's Anatomy, Doctor Who), ale tohle pravidlo se mi osvědčilo jako zlatý a myslím, že bohatě platí i tady. 

GreatestFan

GreatestFan (hodnocení, recenze)

Mr.Ripley

Většina fanoušků je sice ráda, ale já jsem hluboce dotčen, nešťasten, smuten a zdeptán. Ať už by poslední díly byly jakkoli zbytečné, pořád bych se na ně díval, protože to považuji za povinnost a kvalita seriálu u mě nikdy nekončí.

na příspěvěk reagoval novoten

Související novinky

Batwoman míří do televize

Batwoman míří do televize

18.07.2018

Bývalá producentka Upířích deníků Caroline Dries chystá ve spolupráci s televizním magnátem Gregem Berlantim (Arrow, The Flash, Supergirl) nový komiksový seriál od DC, tentokrát zaměřující se na… (více)

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

Oběti pro Schwarzeneggerovu vybíjenou

28.07.2012

Arnold nedávno dotočil se Slyem The Tomb, chystá se na nadpřirozený akční masakr Unknown Soldier (zahraje si v něm anděla pomsty, seslaného na bezohledného výrobce zbraní a jeho soukromou armádu) a… (více)

Reklama

Reklama