Reklama

Reklama

Lovci pokladů

(seriál)
  • Francie Relic Hunter (více)
Fantasy / Mysteriózní / Dobrodružný / Akční / Sci-Fi
Francie / Německo / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrají:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(66)

Do dobrodružných výprav za poklady se žene americká archeoložka Sydney Fox (Tia Carrere) se svým poněkud zbrklým a nešikovným asistentem Nigelem Bailey (Christien Anholt). V každém díle se vydávají po stopách nějakého vzácného artefaktu, pokladu. V cestě jim však vždy stojí zloději pokladů, kteří chtějí poklad prodat. Nesmí chybět ani jejich sekretářka Claudia (Lindy Booth) - mladá rozmazlená dcera boháče. Ve třetí řadě jí nahradila Karen Petrushky (Tanja Reichert), která se více podobá stereotypnímu standardu "sexy sekretářky". Seriál má tři řady, každou po 22 dílech. Na vzniku se podílela americká, kanadská a francouzská televize. (Košoun)

(více)

Recenze (162)

Angie91 

všechny recenze uživatele

No můžu říct jen jedno, když sem Lovce pokladů viděla poprvé, docela jsem hlavní hrdince záviděla její atraktivnost, chytrost a páru... no jako malá jsem si přála být zrovna taková, ale jak šel čas přišel mi tento film trochu moc přehnaný a navíc nemám ráda, když je hrdinka větší chlap než její pomocník. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Dva lovci pokladů na výpravách za dobrodružstvím. Drobná prdelka, hladká tvářička a neustálé obavy - to je (k radosti feministek) ta mužská část dvojky. Tia je tu zase k radosti zvláště chlapského publika. Snědá kráska a nesmělý pomocník už patří mezi klasiku. A to, že nenašli do těch mnoha a mnoha dílů zrovna nejlepší scénář? Kdo by to byl čekal, že? I tak je to ale plnohodnotná oddychovka.. ()

Reklama

loveless 

všechny recenze uživatele

Variace na Indiana Jonese... profesorka archeologie je tentokrát žena, Sydney Fox a jejím pomocníkem je nešika Nigel Bayley. Kdyby tak měl tenhle seriál pořádný scénář, ale to se bohužel nestalo. Každopádně oba představitelé hlavních rolích jsou relativně pohlední, takže alespoň koukat se na to dá. Seriál typu oddychovka, už jsem viděla i horší. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Půvabná archeoložka, která se nebojí svléknout do spodního prádla v každém třetím díle částečně zachraňuje čest seriálu, jenž se snaží být variací na Indiana Jonese(ale jdou na to chytře místo staříka s bičem modelka stále opálená :))). Celý seriál naprosto dojíždí na neschopnost tvůrců vytvořit silné téma, které by se prolínalo např. celou sérií a v každém díle se snaží vymýšlet nové artefakty a nové obměny tématu "najdi tohle-uteč těmhle a dej to do muzea". ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Super dobrodružný seriál. Všetkých 65 dielov plných zábavy. Videl som určite všetky časti a už po prvom dieli som si ho zamiloval. Samozrejme to bolo niekedy okolo roku 2002 a neviem ako by zaujal publikum dnes. Svojho druhu úplne jedinečný seriál so super výpravou, exteriérmi, veľkou dávkou akcie, srandy a napätia. Niektoré príbehy boli naozaj premakané a veľmi tajomné. Seriál, ako má byť, plus navyše so sexy hlavnou hrdinkou Tiou Carrere. Seriál som mal rád aj z dôvodu, že v tej dobe som mal veľmi rád Indiana Jonesa a podobné dobrodružné filmy, ako Lara Croft a preto sa mi seriál tak páčil. ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Trinity College, teda univerzita, v ktorej pracuje Sydney sa nachádza v areáli University of Toronto v Kanade. (Greenpeacak)
  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)
  • V epizodě "Příběh lásky" si lze v tajné komoře, v níž se nachází prsten, všimnout obrazu "Dáma s hranostajem" malíře Leonarda da Vinciho. (fifox)

Reklama

Reklama