Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (588)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi zajímavý seriál?..no spíše pořad...Vcelku originálně se zabývá příběhy, které se vymykají od normálu a snaží se je začlenit spolu s vymyšlenými a Vy poté musíte rozeznat co je pravda a co lež. Sice jsou některé příběhy opravdu dementní, ale u některých Vám zamrazí tak jako mě tenkrát...dneska se na to kouknu málo kdy...nejspíš to bude tím, že ty příběhy většinou už znám a stále se to opakuje. Pořad uvádí sympatický Jonathan Frakes, který svými 4dimenzionálními vtípky mě nikdy nenechá na pochybách o originálnosti tohoto seriálu. (73 %) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál dětství a samozřejmě i teď výborný. Super Jonathan který svým vystupováním dokáže zpříjemnit celý seriál, bez pochyby super temné úvody seriálu a hlavně zajímavé díly pokaždé jsem jako většina hádal zda by to mohla být pravda nebo, někdy jsem byl šokován někdy zklamán neomrzí a škoda že toho není více. ()

Reklama

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem se u Věřte-nevěřte snažil uhodnout, který z tajemných příběhů se mohl stát a který si vymysleli scénáristé. Později už jsem toto dilema neřešil a tento zábavný mysteriózní seriál si užíval plnými doušky. Některé (ať už skutečné či smyšlené, o to nejde) epizody totiž byly opravdu skvělé, mrazivé, děsivé. Plus přidejme legendární znělku, dvojici elegantních moderátorů Jonathan Frakes/James Brolin a je o zábavu postaráno. Seriál mého dospívání, takže o hodnocení není nejmenších pochyb. Těžko se dá zapomenout na příběhy jako Pusinka, Děsivý komiks, Příšera ve skříni, Graffiti, Napoleonovo křeslo, Titan či Charlie. Chtěl bych Věřte-nevěřte někdy zase vidět. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Jo, to byl velmi zajímavý nápad autorů, převést nadpřirozeno do TV. Musím se přiznat, že u některých dílů jsem měl „husí“ kůži, zvláště u těch, kde např. se setkal kamarád s kamarádem po dlouhé době na obědě. A když pak vyprávěl jeden můž ze setkání dalšímu svému kamarádovi, že byl dnes na obědě s dávným přítelem, tak on se divil, protože ten kamarád z obědu byl už dávno mrtvý. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Věřte nevěřte, kdysi se mi seriál velmi líbil. Asi v 8 letech jsem býval pravidelným divákem a po některých dílech jsem se v noci bál jít vyčůrat. O pár let později. Asi tak v 10 letech, jsem nad příběhy začal přemýšlet a udělal si jasný obrázek, jak to s tou pravdivostí asi bude. Herci hrají tak nepřesvědčivě, že se fikcí zdají být příběhy úplně všechny. Pokud seriál nesledujete sami, tak se nabízí změřit se spolusledovatelem či spolusledovatelkou síly. S ohledem na to, že už si úplně nevybavuji, jak příšerně byly díly zahrány, protože už je to pěkných pár let, co jsem nějaký díl viděl naposled, tak hodlám hodnoti podle dojmu, který na mě udělal seriál dříve, kdy jsem herecké výkony a další prkotiny absolutně neřešil. Slabé 4*. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • První sérii moderoval James Brolin, zbylé 3 pak Jonathan Frakes. (Borrtex)

Reklama

Reklama