Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (587)

Campbell 

všechny recenze uživatele

PArádní seriál kterej mi jako malému nahnal nejednou strach, je sice pravda že některé povídky jsou slabší, ale máme jich tu rovnou 5 takže většinou převyšuje kvalita. Dost často jsem se bál i lekl. A i dnes mi občas běhá mráz po zádech. Uvaděči jsou přesvědčivý a Frakes je parádní ve všech směrech. Sem tam role nějakého známějšího herce potěší(scrimm). Jen do dnes nevěřím polovině věcí co se udajně odehrála. Ale každopádně parádní a můj oblíbený seriál. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Seriál dětství a samozřejmě i teď výborný. Super Jonathan který svým vystupováním dokáže zpříjemnit celý seriál, bez pochyby super temné úvody seriálu a hlavně zajímavé díly pokaždé jsem jako většina hádal zda by to mohla být pravda nebo, někdy jsem byl šokován někdy zklamán neomrzí a škoda že toho není více. ()

Reklama

TheJokerCZ 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál, který jsem s napětím a pocitem strachu sledoval jako malý a i teď se na něj moc rád podívám. Několik příběhů si ještě doteď pamatuji. Tento seriál se pro mě stal takovým kultem, miluji mysterióznost a tento seriál ji rozhodně má. Připočtěte si k tomu velmi sympatické moderátory a máte o zábavu postaráno. 8/10 ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Mám sem tam horory ráda, jako mladší jsem prakticky nesledovala nic jiného, ale nikdy jsem se jich vyloženě nebála, ani mi nijak zvlášť nenaháněly hrůzu (to už muselo být). Ale když občas koukám na tento seriál, už jen úvodní znělka a pochmurný studium společně s Jonathanem Frakesem mi docela hrůzu nahání. Asi to bude tím, že jsem na něj hodně koukala jako malá a to jsem se u toho místama fakt klepala. Hlavně teda při některých epizodách, které mám do dnes zaryté v paměti. Nejspíš mi ten pocit nějak zůstal, no. Každopádně tato série mini záhadných příběhů je fajnový mysteriózní kousek na zahnání nudy. V každém díle budete mít možnost vidět pět rozdílných příběhů a na konci se dozvíte, které z nich se opravdu staly a které z nich jsou jen pouhý žvást. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věří snad někdo tomu, že tento komentář někdo napsal? Ale kdeže, je to čirá fikce." Taky jsem párkrát věřil - nevěřil, ale poměrně záhy jsem dospěl k závěru, že tady se ty příběhy cucají z prstu u nohy a nakonec bylo snadné uhodnout správnou odpověď. Megaptákovina byla vždy pravdou a relativně normální příběh fikcí. Čest výjimkám, ale mě to rychle přestalo bavit. Blbce ze sebe umím udělat přirozeněji. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • Šestá série se točila na kamery Blackmagic URSA Mini Pro 12K. Holger Frick, jeden z produkčních této série, uvedl: „Schopnost této kamery točit v rozlišeních 12K, 8K, 6K a 4K zjednodušila mnoho našich rozhodnutí, zejména vzhledem k velmi nabitému natáčecímu plánu.“ (kriplozoik)
  • K příběhu „Příšera ve skříni“ scenáristé až po dlouhých letech přiznali, že ve skutečnosti se tyranský bratr ze skříně dostal ven šachtou a schoval se u svého kamaráda, kde ho po pár dnech našli. [Zdroj: eurozpravy.cz] (Duoscop)
  • První sérii moderoval James Brolin, zbylé 3 pak Jonathan Frakes. (Borrtex)

Reklama

Reklama