Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze (588)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Věřte nevěřte je taková prúměrná restaurace, jídla se pořád opakují, i když místo mrkvičky občas přidají okurku, česnečku nahradí prdelačkou a nedomrlého číšníka takovou středně až nadstředně nedomrlou číšnicí. Hlad je nejlepší kuchař, proto do této knajpy zajdete vícekrát. Ale za čas přestane chutnat a místo poloamatérsky uklohněného menu si dáte vlastní porci zábavy. Chcete se bát? Vemte si maňáska, kterého jsme jako děti dostávali, dejte mu na hlavu kus černé látky a pak uvidíte, že tomuhle strašidlu bude víc než Věřte nevěřte - veřit! ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější čistě mysteriózní seriál. Mám ho rád už od dětství. Musím říct, že některé povídky jsou opravdu velmi strašidelné. Scenáristé se vyznamenali. Scenáristé, ne život. Nevěřím, že se z toho co nám Jonathan Frakes (popřípadě James Brolin) servíruje opravdu něco stálo. Stejně jako tomu nevěří ostatní. Ale já kvůli toho tenhle seriál nepotopím. 95% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Věří snad někdo tomu, že tento komentář někdo napsal? Ale kdeže, je to čirá fikce." Taky jsem párkrát věřil - nevěřil, ale poměrně záhy jsem dospěl k závěru, že tady se ty příběhy cucají z prstu u nohy a nakonec bylo snadné uhodnout správnou odpověď. Megaptákovina byla vždy pravdou a relativně normální příběh fikcí. Čest výjimkám, ale mě to rychle přestalo bavit. Blbce ze sebe umím udělat přirozeněji. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

NEJLEPŠÍ, NEJÚŽASNĚJŠÍ a moje každotýdenní droga!!!! Na tomto seriálu jsem vyrůstal a nevynechal jsem jediný díl. Ať už to, co tam bylo sehráno a natočeno byla pravda nebo ne, tenhle pořad měl nápad, měl napětí, mrazivou atmosféru a perfektní moderátory. Jonathan Frakes úplně supeeer. Jeden z nejlepších seriálů pro mě osobně, ale především seriál, který ve mě probudil hororového ducha. Bez něj bych se možná nikdy na horory nedal, proto díky za něj!!! 10/10 ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Tehdy jsem ten seriál neskutečně žral a doslova hltal všechny příběhy. Bavilo mě hádat, bavil mě Frakes, ale postupem času se to stalo otravně stereotypní a nudné. I tak ale mají některé příběhy drsně našponovanou atmosféru. Jeden z mých nejoblíbenějších: http://www.youtube.com/watch?v=PbiWUyzc-Vo ()

Galerie (110)

Zajímavosti (16)

  • V příběhu s názvem „Wheezer“ se jedná o psovi, kterého srazí auto. Po této události můžeme zaslechnout veterináře, který říká: „Je mi líto, nemohl jsem nic udělat.“ Z čehož lze usoudit, že Wheezer je mrtvý. Avšak během vyřčení veterinářovy věty si lze všimnout, že údajně mrtvý pes dýchá. (Worry77)
  • Scenáristé často stavěli své příběhy přímo na novinových článcích. V seriálu se tak objevily také příběhy ze skutečných historických událostí, jako například předpověď potopení Titanicu nebo příběh z historické vzducholodi Hindenburg. (HappySmile)

Reklama

Reklama