Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 7
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Recenze uživatele Joe321 k tomuto seriálu (1)

Studio 30 Rock (2006) 

Některé gagy jsou jako pěst na oko, ale spousta jich je zase výborných a promyšlených. Baldwinovi komedie sedí. Beetlejuice byl pro něho moc dobrý start, měl u něj zůstat a možná by se mu to vyplatilo. Tady je úžasnej a Tina Fey roztomilá. Skvělá vedlejší postava je určitě Dr. Leo Spaceman. Ať řekne cokoliv, člověk se směje. Během čtvrté série zvedám na pět, protože narozdíl od jiných aktuálních komediálních seriálů se mi zdá, že 30 Rock je stále stejně vtipný a možná se i zlepšuje, jak se dvě hlavní postavy Fey a Baldwina sbližují. Navíc si nějak víc a víc zamilovávám krásně přiblblou, tragikomicky romantickou Liz Lemmon. -"When was the last time you watched the sun rise?" -"Sometimes at work..." -"Or kissed a boy you just met?" -"Gross." ()

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama