Reklama

Reklama

Legendy zítřka

(seriál)
  • USA Legends of Tomorrow (více)
Trailer
USA, (2016–2022), 77 h 8 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Victor Garber, Arthur Darvill, Brandon Routh, Dominic Purcell, Wentworth Miller, Caity Lotz, Ciara Renée, Franz Drameh, Falk Hentschel, Casper Crump (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Tajemný „pán času“ z budoucnosti dá dohromady nesourodou skupinu superhrdinů a padouchů, aby zachránili svět před mocným zlem. (Netflix)

Videa (4)

Trailer

Recenze (107)

MikeeTheory 

všechny recenze uživatele

Aneb ne vždy trailer prozradí úplně vše. Mě spíše odradil, než přesvědčil, ale první díl ukázal, že DC sází na to, co už předvádějí v seriálech Arrow a Flash. Z nich si jen vytáhly postavy, které zde hrály spíše na vedlejší koleji, a paradoxně se to vyplatilo. Takový Captain Cold (Wernworth Miller) či White Canary (Caity Lotz) by si ostatně zasloužili svůj vlastní seriál. Člověk jen nesmí moc řešit fyzikální zákony či nějakou hlubší logiku. Na tohle tady tvůrci moc nehrají a někde to bohužel trochu bije do očí. Pokud se ale budete koukat s nadhledem, budete spokojení. Oblíbené postavy: Captain Cold, White Canary, Rip Hunter ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

Pilot byl skvělý. Sice trošku slátanina, ale slátanina. Docela jsem se tam i zasmál, třeba ve scéně, kdy Lenny hláškuje na téma Star Wars. Ale co prostě nejde zapomenout, jsou dvě scény. První z nich je, když legendy utíkají do lodi a Rip říká Rayovi ať mu hlavně poví, že oblek není na lodi a Ray mu v tom poklusu řekne: Klidně, ale to bych lhal. (nepamatuji si to doslova, jde jen o tu pointu) Ale co bylo pro mě za celý díl naprosto nejlepší bylo, když profesor zdrogoval svou druhou polovičku, naložil ho lodi a pak jak startovali tak s nadšeným výkřikem: Oh Jeffersone, dobře že jsi vzhůru, nechtěl bych, abys o tohle přišel. Epizoda Star City 2046 bylo super. Celou dobu jsem si říkal, že tohle je nejlepší epizoda Arrow od 2. série a pak mi došlo, že to vlastně není Arrow. ()

Reklama

holub109 

všechny recenze uživatele

Již po prvním díle jsem byl spokojený. Cestování časem mě vždycky bavilo a zde ho je opravdu hodně. Jsem rád, že seriál nepoužívá příliš mnoho nových postav, ale vrací se mé milované postavy z Arrowa a Flashe. Akce je zde relativně hodně, více mě však bavilo setkávání Legend s pravými historickými osobnostmi. Hudba a cestování do budoucnosti byla také zajímavá. Bohužel jsme se rozloučili s jednou z mých nejoblíbenějších postav celého universa Není to žádný zázrak, ale již teď jsem natěšený na další sérii. 1. série - 80% ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Velmi zábavná a atraktivní super-hrdinská/padoušská týmovka z dílný tvůrců Arrowa a Flashe. Největším tahákem Legend je fakt, že na poli televizní komiksové produkce tady nic většího ani epičtějšího zatím nebylo. Postavy jsou super-cool, zápletka zaujme a efekty velice slušné. Stanice CW tímto počinem utvrdila svou pozici na pomyslném trůnu TV komiksových adaptací a myslím, že jí dlouho nikdo nesesadí. EDIT: Po pár dílech je mi jasné, že Legendy se ubírají jiným směrem než Arrow s Flashem a ta změna je pro mě velmi osvěžující! Staví se tady na akci, tempu, neodbočuje se ke zbytečným vedlejším zápletkám, takže Vandal Savage má dostatek prostoru a jelikož tvůrci předpokládají, že postavy známe z ''prequelových'' seriálů, nezdržujeme se ani seznamováním s nimi. Závěrem - sedí mi to jako ušité na míru. :)) ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale jo, Legendy se mi líbily, očekával jsem je sice o něco lepší, ale přesto jsem docela spokojený. Nebudu se pozastavovat nad spoustou kiksů v logice, přece jen je to od CW a tady to navíc můžou vždycky svézt na časové paradoxy (a měly aspoň trochu snahu ty nelogičnosti to vysvětlit). Kdybych to měl shrnout, tak seriál dobře začal i skončil, ale většina epizody mezi tím byla docela vata (byť občas opravdu povedená - Rusko, Star City 2046, Divoký západ). Postavy, kromě Kendry, také v pohodě, takže převládá spokojenost. 78 % ()

Galerie (1 379)

Zajímavosti (28)

  • Hlavním protivníkem Legend je Vandal Savage (Casper Crump), který se poprvé objevil v komiksovém sešitu "Green Lantern #10" v roce 1943. (Bube1)
  • V 11. epizodě 1. série s názvem "The Magnificent Eight", která se odehrává na divokém západě, se Ray Palmer (Brandon Routh) pochlubí, že jako dítě viděl spoustu westernových filmů. Když se o něco později pojmenuje jako John Wayne, aby neprozradil svou pravou identitu, naráží tím na herce Johna Waynea, který se za svou hereckou kariéru proslavil především ve westernech. (Koldyn)

Související novinky

DC přivede nového superhrdinu

DC přivede nového superhrdinu

18.03.2021

Studio Warner Bros a DC Films oznámili, že začínají pracovat na adaptaci komiksu Hourman. Prozatím existují tři verze této postavy, první byl chemik Rex Tyler, který vytvořil drogu zvanou Miraclo,… (více)

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

Legendární hlas Batmana nasadí kápi

06.08.2019

Kevin Conroy (Batman Beyond, Liga spravedlivých: Zánik), herec a dabér, který namluvil postavu Batmana ve většině jeho animovaných dobrodružstvích, konečně dostane příležitost zahrát si postavu v… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama