Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
  • USA Angel
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (163)

Gulde 

všechny recenze uživatele

Koukatelný seriál, lepší než původní Buffy, ale zdejších 72% si dle mého rozhodně nezaslouží. Vesměs jde v každém díle prakticky o to samé, až pozdější díly bych označil za zajímavější (zejména poslední, 5.série), ve kterých na sebe jednotlivé epizody přímo navazují, a dostanou i docela zajímavý spád, ale i tak to není kdovíjaký zázrak. Obzvláště některé prvky jsou tam ba až neuvěřitelné a trapné (metrosexuální démon se zálibou ve zpěvu?...bože...). Prví 4 série hodnocení - 2*, 5. série hodnocení - 3*. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo jiné kafe, pro mě to bylo více svižné a zajímavé a herecky slušně a celkem to valilo, není to ve finále žádná pecka ale podle mě ztráta času to není. Příběh je zajímavý a nenudí dvakrát moc a některé díly byli dobře natočené sice nepůjdu ve finále víš ale zaslouženě to dostalo krásné silné dvě hvězdy. ()

Reklama

Movie Gourmet odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný seriál díky kterému se zřejmě proslavil David Boreanaz, českému publiku známý díky seriálu Sběratelé kostí (Bones, 2005), ke dělal parťáky "Kůstce" Dr. Temperence "Bones" Brennanové (Emily Deschanel). Dvojče seriálu Buffy, přemožitelka upírů (Buffy, the Vampire Slayer, 1997). Strašné herecké výkony, ještě horší fimové efekty a scénáři nepřidá na charizmatu ani Charisma Carpenter. Verdikt: Opad! a 0 %. ()

trpaslixx 

všechny recenze uživatele

Spolu s Buffy je Angel naprostá elita mezi "teenagerskými" seriály. Až na to, že to není ani náhou seriál jen pro teens. Narozdíl od BtVS má Angel takový temnější ráz. Skvělé postavy, které prochází celých 5 sezón neuvěřitelným vývojem, propojení s BtVS (hlavně v první řadě), děj napínavý jako kšandy, šokující zvraty a obvzláště vynikající pátá série zakončená ještě lepším koncem. Buffy a Angel mají všechno to, co má pětihvězdičkový seriál mít a všechna Gilmorova děvčata, Mladí Supermani, mimozemšťánci z Roswellu a Dawsonovy potoky jim ani po paty nesahají. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Vývar z Buffy. A to je docela průser samo o sobě. Tím pádem si člověk může jednoduše domyslet, jak kvalitativně vysoko bude Angel. Každý díl je úplně stejný, jako ten předchozí. A to i ten úplně první za nic nestál. Věřím, že spoustě lidí se to bude líbit, ale já beru trošku sofistikovanější zábavu. Třeba Fur TV. 20% ()

Galerie (483)

Zajímavosti (115)

  • Teprve až v tomto seriálu se dozvíme aspoň křestní jméno Angela (David Boreanaz), Liam. I když celé jeho jméno je stále záhadou. (GreatestFan)
  • Postava Angela (David Boreanaz) by neměla stárnou, jeho představiteli se však stárnutí zakázat nedalo, a jeho dospívání a zmužnění je v seriálu patrné. (Cucina_Rc)
  • Angel (David Boreanaz) v seriálu zabil celkem 191 bytostí. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama