Reklama

Reklama

Smrt v ráji

(seriál)
  • Velká Británie Death in Paradise (více)
Trailer 1
Velká Británie / Francie, (2011–2023), 90 h 54 min (Minutáž: 52–89 min)

Tvůrci:

Robert Thorogood

Hrají:

Danny John-Jules, Ben Miller, Sara Martins, Robert Pugh, Danny Webb, Jeany Spark, Ray Fearon, Ben Batt, Dexter Fletcher, Kenneth Cranham, Adrian Dunbar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(98)

Aj na prekrásnom ostrove v Karibiku sa páchajú zločiny. Inšpektor Richard Poole je ten pravý, aby vyriešil vraždy v exotickom raji, no má to jeden háčik: neznáša slnko, more aj piesok. Radšej by uprednostnil večné londýnske mrholenie pred horúcimi plážami. Čaká ho úplne iná policajná práca, než na akú je zvyknutý... Čaj o piatej si tu veru nevychutná. Richardovou partnerkou je divoká, inštinktívna a svojim spôsobom brilantná Camille Bordeyová. Na stanici im pomáha aj policajt Dwayne Myers, ktorý je občas na zločincov až príliš milý, a Fidel Best – niekedy nepríjemný, inokedy absolútne kľúčový pri riešení vrážd. Spolu tvoria silný tím! (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele zipacna k tomuto seriálu (1)

Smrt v ráji (2011) 

Úžasná oddechovka plná decentního humoru a zajímavých krimi případů, odehrávající se v nádherném prostředí slunečného ostrova. Tenhle seriál mě dostal už po prvním díle a za druhou sérii jsem se modlil celý rok. Díky Bohu za ni. (Seriál jsem sledoval jen dvě sezóny, po smrti hlavní postavy, která dělala tento seriál skvělým, jsem sledovat přestal. Hodnocení je tedy jen pro sezony 1 a 2). ()

Reklama

Reklama