Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
  • USA Angel
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Bingos k tomuto seriálu (1)

Angel (1999) 

Celé Buffyverzum zraje jako víno. Původní film je... no něco co není hodno komentáře. Seriál (který samozřejmě s tím snímkem nemá kromě konceptu téměř vůbec nic společného) se od prvních rozpačitých dílů (1-2 série) vyvinul ve výborný seriál o dospívání, který byl nečekaný, tragický, vtipný a hlavně sexy (a strčí do kapsy všechny plagiáty jako Hery Potr nebo bůhchraň Twajlajt). No a Angel je temný noirový klenot (i když první série je taky ještě trochu nerozkoukaná), který se hrdě může hlásit k tomu nejlepšímu co nám kdy televizní produkce mohla nabídnout. Jestli totiž starouš Joss něco umí tak sekat seriály - pohrávat si s emocemi a očekáváním diváků a na rozdíl od moderního strýčka J.J. mu to neskřípe nýbrž jezdí hladce jak kostka ledu vazelínou (ačkoli nikdy směrem, kterým bychom chtěli). Každá mrtvá postava (jestli to pokládáte za Spoiler tak SPOILER v seriálu umírají postavy KONEC SPOILERU) zabolí víc než kopanec do břicha a vyvrcholení považuji za jedno z nejlepších ukončení seriálu, jaké jsem kdy viděl. ()

Reklama

Reklama