Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
  • USA Angel
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele ArsenalEagle k tomuto seriálu (7)

Angel (1999) 

Pro ty, kteří se zamilovali do SMG z Buffy je to prakticky povinnost. Tenhle spin-off je v něčem lepší, v něčem zase o něco slabší, ovšem stále se jedná o velmi kvalitní seriál. Pamatuju si, kdy jsem jako malý Angela totálně žral - to bylo ještě na Prima Cool, když začínala, s otřesným dabingem, ale to mi v té době asi a nevadilo - a proto jsem se musel kouknout znovu, všechny díly a v originálu. A nemůžu si stěžovat, i po těch letech stále skvělý zážitek a občas velmi dobré cestování mezi Buffy-Angelem, které oběma seriálům dodává potřebný šmrnc. ()

Season 1 (1999) (S01) 

Na rozjezd to nebylo vůbec špatné. Jelikož jsme už dvě - tři hlavní postavy této série znali z Buffy, nemuseli se tvůrci namáhat se zdlouhavým seznamováním s charaktery a rovnou nám naložili parádní akci. Skvělou vložkou je potom propojení s přemožitelkou upírů, která se v této sérii objeví hned dvakrát. ()

Season 2 (2000) (S02) 

Druhá sezóna nabídne něco jiného než ta předchozí. Právníci rozehráli svou hru s Darlou. Díky tomu máme možnost nahlédnout do Angel(us)ovi minulosti. Poslední čtyři díly zase představí Pyleau, která stojí za to. Díly mezi tím jsou občas lehce výplňové, ale to nevadí. ()

Season 3 (2001) (S03) 

S novou sérií máme opět novou zápletku. Tentokrát dojde k početí legendárního dítěte, jehož rodiči není nikdo jiný než Darla a Angel. Těm se, zatímco jsou naháněni dávným lovcem upírů, narodí chlapec, zdravý jako řípa. Později dojde k slušnému zvratu, který začne opravdu silným emočním momentem v 17. díle. ()

Season 4 (2002) (S04) 

S jedním, dvěma, vlastně dokonce třemi mocnými záporáky nabírá čtvrtá série skvělé obrátky. Propracovaná série, která mě někdy (hlavně ve své polovině) opravdu převelice bavila. Oceňuji hlavně návrat Angeluse, ten chlapík dodá jindy nudnému Angelovi tu pravou kapku drzosti a agresivity. ()

Sbohem (2003) (S04E21) 

Já jen.. co to je za název? :DD ()

Season 5 (2003) (S05) 

Tak pátá řada je fenomenálním koncertem Spika, se kterým se do popředí posunula Harmony a Fred. Kdyby ten blonďatej Anglán měl víc prostoru, pravděpodobně bych slintal rozkoší. Spolu s Harmony dodávají finální sérii vtip a šmrnc. Oproti tomu se Fred přetransformovala na badass Illyrii. V lecčem nejlepší série s nejvtipnějším dílem celého seriálu ("Čas úsměvů") končí neskutečným cliffhangerem. Škoda. ()

Reklama

Reklama