Reklama

Reklama

Studio 30 Rock

(seriál)
Ukázka z filmu 10
USA, (2006–2013), 50 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Tina Fey

Hrají:

Tina Fey, Alec Baldwin, Jane Krakowski, Tracy Morgan, Judah Friedlander, Jack McBrayer, Keith Powell, Scott Adsit, Katrina Bowden, Grizz Chapman, Kevin Brown (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(138)

Obsahy(1)

Tento komediální seriál sleduje každodenní počínání Liz Lemonové, která je hlavní scénaristkou fiktivního zábavného pořadu "The Girlie Show". Se svými spolupracovníky vymýšlí scénky pro tento pořad a všechno jde, jak má, když vtom do jejich životů přichází Jack Donaghy s tváří Aleca Baldwina. Jejich nový šéf je dost svérázný až "divný" a člověk nikdy neví, co od něj čekat. Seriál se nesoustředí na samotnou práci scénáristů a spíš ji jen využívá jako katalyzátor vtipných situací. Sledujeme hlavně osudy charismatické Liz, která z nového šéfa a každodenních pracovních problémů šílí. A to ještě neví, že zanedlouho bude muset kočírovat ulítlého černošského komika Tracyho Jordana a ještě se neustále potýkat s problémy jejího osobního života. (scroochy)

(více)

Videa (13)

Ukázka z filmu 10

Recenze (213)

VonoXX 

všechny recenze uživatele

Skvělý !!! V poslední době všech možných komediálních seriálů se už musí sázet hlavně na originalitu a svěžest seriálu a hlavně taky musí mít skvělé a nezapomenutelné herce. Tina Fey a Alec Baldwin, naprosto brilantní dvojice, která seriál drží vysoko v nadprůměru. Do toho vedlejší postava Kennetha a samozřejmě nakonec dr.Spaceman :D Kam se hrabe dr.House... [85%] ()

McClane 

všechny recenze uživatele

hodnocení po první sérii: 30 Rock není prvpolánovitej útok na bránice, jakej bych čekal od jednoho z nejúspěšnejších sitcomů posledních let. Záchvaty smíchu se nekonaj, leckdy ani normální smích, ale je tu jeden velkej důvod proč koukat, a to je Liz Lemon v podání Tiny Fey. Tu si nejde nezamilovat, ani když si vyndavá salát z vlasů a hlavně: pozná rozdíl mezi Star Trekem a Star Wars. Přesto to nebude hodně lidem stačit, navíc kdybych neviděl x dílů za sebou, bavil bych se asi ještě míň. 70%. ()

Reklama

Firebug 

všechny recenze uživatele

Nejlepší americký sitcom! Nemůžu si pomoct, ale v porovnání s HIMYM, Big Bang Theory, nebo nedej bože s Two and a Half Men je 30 Rock kvalitativně mnohem dál. Ačkoliv se odehrává v televizních kulisách, působí mnohem "filmověji". Neotravuje předtočeným smíchem a ani po čtyřech sériích se děj nepřetrasformoval do nekonečné vztahové spirály, jako u konkurence. Vtipy se na vas sypou takovou kadencí, že i kdyby se vám dvě třetiny z nich nelíbily, pořád se budete královsky bavit. Tina Fey je bohyně! Dělá si srandu úplně ze všeho včetně domovské televizní stanice, pořadu samotného a hlavně sama ze sebe. Lepší hostující herce nikde nenajdete! (Steve Buscemi, Salma Hayek, Matt Damon, David Schwimmer, James Franco, Alan Alda, Chloe Moretz...). Jedním slovem - PARÁDA! ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

U hodně komediálních seriálů mám takový pocit, že ač tvůrci jsou vtipní až na půdu, přesto své nápady nedokáží plně prodat. Zato tvůrci 30 Rock našli svoji rozbušku a svůj seriál rozžehli takovým způsobem, že supernova je oproti partičce Tiny Fey opravdovým tiňtítkem. Prozatím je 30 Rock tím nejvtipnějším, co jsem viděl od dob, kdy startovalo How I Met Your Mother. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávam slabšie štyri. S tým, že ma Tina Fey neuveriteľne baví. Svoju postavu si užíva a každý jej vtipný štek je výborne zahraný a vypointovaný. Zaujímavé to začne byť momentom, keď sa tam začnú zjavovať známe osobnosti so svojimi drobnými epizodami ( hlavne Emily Mortimer). Dovtedy je to taká súhra klišé a tradičnej schémy - tentoraz vo vzťahu šéf a zamestnanec. Niektoré postavy zbytočné, iné nesympatické. V zásade je to taký nevyvážený mix ale som úprimne zvedavý ako sa to bude vyvíjať ďalej. Tracey Morgan je pre mňa strašne nesympatický herec. A ešte k tomu tu hrá strašného debila. 1. séria - 70% ()

Galerie (1 841)

Zajímavosti (46)

  • Postavu Leeho, kostyméra pro pořad TGS, hraje Tom Broecker. Ve skutečnosti je Broecker kostymérem pro seriál 30 rock. (don corleone)
  • Postava Tracyho Jordana se neobjevila v několika dílech 5. série. Jeho představitel Tracy Morgan byl v tu dobu na transplantaci ledviny. (cihlenka)
  • Jeff Richmond, manžel Tiny Fey, skládá veškerou hudbu k seriálu, a je taky jeho producentem. Zároveň se objevuje v některých epizodách jako hráč na piáno. (Tom Riddle)

Související novinky

Zemřel herec Rip Torn

Zemřel herec Rip Torn

10.07.2019

Ve věku 88 let zemřel herec Rip Torn, známý například z HBO pořadu The Larry Sanders Show, původních Mužů v černém, nebo Broadwaye. Torn byl za svou roli drsného producenta Garryho Shandlinga… (více)

Dokonalý trik Carreyho a Carella

Dokonalý trik Carreyho a Carella

13.10.2011

Nejúspěšnější bavič 90. let a jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti se potkali už na placu Božského Bruce a u mikrofonu Hortona. Ale až teď to spolu rozjedou naplno díky komedii Burt Wonderstone… (více)

Reklama

Reklama