Reklama

Reklama

Báječní a bohatí

(seriál)
  • USA The Bold and the Beautiful (více)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 282
USA, 1987, 6733x30 min

Kamera:

Drew Ganyer

Hrají:

Ronn Moss, John McCook, Schae Harrison, Maeve Quinlan, Ashley Cohen, Rob Brownstein, Sean Whalen, Dylan Neal, Jacqueline MacInnes Wood, Jeremy Snider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Báječní a bohatí patří k nejslavnějším a nejúspěšnějším seriálům v oblasti nekonečného žánru. Hlavními hrdiny jsou dvě rodiny, které podnikají v módním průmyslu - rodina Forresterů a rodina Spectrů. Úspěšnější je rodina Forresterů, která v módě udává styl. Osudy obou rodin jsou vzájemně propojené.

Tento seriál se natáčí již od roku 1987. To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr. Tento seriál je úzce propojen s dalším takovým podobným seriálem - se seriálem Mladí a neklidní. (videofil)

(více)

Videa (361)

Ukázka z filmu 282

Recenze (97)

geron 

všechny recenze uživatele

Asi nejúspěšnejší americká mydlová opera na světe. I když tenhle seriál se mi taki moc líbi, nemá až rozsáhlejší dej jako například Mladí a neklidní neboli Tak jde čas. Tenhle seriál má jenom 21 let ale možná proto že neni až tak dlouhý mu dávali ňěkteré televize přednost před jiníma mydlovýma operama. ()

grerar odpad!

všechny recenze uživatele

"To, že je populární, dokazuje hostování takových herců, jako jsou například Kabir Bedi, Paul Satterfield, Sean Kanan, Jack Wagner, Lorenzo Lamas, Marshall Teague nebo Antonio Sabato jr." :D Nice, beautiful, great. A mohli bychom pokračovat: Vanessa Minnillo, Barbara Niven, Kelly Stables, Tamara Davies, LoriDawn Messuri, Donna Casey, Chad Ortis, Minae Noji, Caroline Attwood, Natasha Alam, Bruce Thomas, Marian Zapico, Hal Linden, Dean Cochran, Sydney Penny, Caitlin Wachs, Amanda Pace, bla bla bla Nice, sorry, odpad. ()

Reklama

hazaba 

všechny recenze uživatele

Víte, co je na tomto a podobných seriálech výhodné? (ovšem jak se to vezme, že?) Když uvidíte jeden díl a pak až nějaký další po x letech, velice rychle se zorientujete neboť za tu dobu se v podstatě řešilo jen to, jestli si vzít ponožky obě modré nebo jednu modrou a jednu červenou nebo obě červené... Ale přiznávám, že na rozdíl od jihoamerických telenovel tento seriál není tak přeslazený. Mimochodem, je docela zajímavé sledovat, že přestože od uživatelů získal pouhá 3% a řadí se tak k největším propadákům všech dob, existuje spousta lidí, kteří se alespoň na jeden díl dívali a pak mu s výrazem největšího odporu dali odpad... nebo jsem tak naivní, že si myslím, že na to, abych film/seriál ohodnotila, bych se na něj měla nejdříve podívat? ()

LíškaEliša odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň seriálu je pomerne a podstatne vystihnutá už v samotnom názve. Je naozaj bohatý, ale akurát tak na svojich niečo vyše 2000 častí. Manželstvá a ľúbostné vzťahy sú podané tak, že ich tvorcom by mohli závidieť aj autori gréckych tragédii. Oidipovský komplex je nič oproti tomu, čo Báječní predvádzajú. Najviac koncentrácie budete potrebovať na to, aby ste pochopili kto je koho žena, otec dedko a babka a kto je s kým súrodenec a potom si vydýchli, že predsa len nejde o incest. Stačí si pozrieť pár častí a začnete robiť akúkoľvek činnosť, ktorá vám pomôže zabudnúť na infantilnosť tohto seriálu. ()

fuerza odpad!

všechny recenze uživatele

pravdepodone najhorsi serial aky som videla...este smutnejsie vsak je,ze dekadencia americkeho filmu stale pokracuje (cest vynimkam)...ked prihliadneme na fakt,ze vacsina americkych serialov bola uz v roku 1987 nepozeratelna,co poviete na serialy z roku 2011? Dost casto totiz zasnem,ako ti isti ludia znesu pod ciernu zem nejake filmove "dielo" a v podstate velmi podobne,len o par rokov mladsie zrazu vychvalia....mozno to bude (asi) krajsimi hercami/hereckami alebo lepsim oblecenim,alebo davkou podpriemerneho humoru,ktory sa obcas vyskytne...neviem ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama