Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi půlka prvního dílu. Děkuji, nechci ! Nemohu reagovat jinak než ODPADEM. Mám nápad, spojte tohleto s Ordinací, Ulicí, Gymplem, Cestama, Vinařema a nevím čím ještě, tyhlety kýče promíchejte, operte, odstřeďte a spojte v jeden jediný seriál, který se bude vysílat o půl páté ráno. Já se totiž v tu dobu chystám do práce a budu litovat, jak je škoda, že se nemohu koukat ... ()

Egress 

všechny recenze uživatele

Ohnivé kuře je ukázka tvůrčí impotence. Parta scénáristů pracovala ve stylu kočičky a pejska, kterak dělali dort. V urputné snaze nenudit, tohle arcidílo totálně přeplácali neuvěřitelnými zápletkami, že i latino tvůrci mýdlových oper blednou závistí. Sledovat tenhle nelogický blábol je ryzí martýrium, proti kterému je extrakce zubu moudrosti, kterou jsem nedávno absolvoval, procházka růžovým sadem.. ()

Reklama

Prubner 

všechny recenze uživatele

Solidní a kupodivu docela dobře napsaný seriál se slušnými hereckými výkony (Leichtová, Gránský, Babčáková, Polášek, Dolanský, Lichý, Suchánek). Dokonce jsem díky tomuto seriálu ztratil svou averzi k Jakubu Prachařovi. To ovšem platí jenom pro první sérii. Jenže někdy kolem 80 dílu začal seriálu docházet dech. Přestože všechny zápletky byly jakž takž vyřešeny, děj pokračuje dál, autoři ho nesmyslně uměle natahují, vaří z vody, dělají z původně záporných postav kladné, cpou do děje nové zbytečné postavy (Janžurová) atd. Takže když jsem zjistil, že seriál bude pokračovat další sérií, došla mi trpělivost a přestal jsem ho sledovat. Ale je to škoda. Tvůrci propásli příležitost skončit včas a se ctí. ()

Milonak odpad!

všechny recenze uživatele

Po revoluci v roce 1989 započalo období, kdy se v různých oborech lidské činnosti začali objevovat a podnikat lidé, kteří pro daný obor neměli absolutně žádné předpoklady. Někteří psali scénáře, jiní režírovali a další si kupříkladu hráli na herce a všem jim to bylo umožněno díky amatérským televizním stanicím, které se tvářily světově, nebo si to aspoň o sobě myslely. A přesně tohle je případ tohoto paskvilu. Dementní scénář a povětšinou trapné herecké výkony - vůbec nechápu, proč by měli být profesí "herci" např. Prachař, Polášek, atd.. Neherectví je občas na místě a může být i zajímavé, ne ale v tomto podání. Už prosím takovéto hnusy netočte.....1% ()

tosastava odpad!

všechny recenze uživatele

Mno,ako by som sa slušne vyjadril k prvým dvom dielom,aha,už to mám,fekálie,fekálie.... !. Momentálny TV trend je varenie,každý chuj a pipina varí. Prima produkcia si povedala, prečo to ešte nevyužiť a na rýchlo nezbalastiť niečo na tú tému?. Výsledok máte možnosť vidieť sami. Obávam sa že TV kanalizácie nestoja o to aby sa vymanili s tých hovien,vyhovuje im debilita divákov. Nemusia sa namáhať a snažiť sa aspoň trochu zvyšovať latku kvality vysielaného obsahu ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Na výrobě seriálu se během dvou let podílelo cca 390 členů štábu. (TheSlezy)
  • Interiér Steak Housu v Benátkách nenajdete. Scény z restaurace se točí v ateliéru v pražských Holešovicích. (TheSlezy)
  • Průměrná sledovanost seriálu byla 850 000 diváků. (TheSlezy)

Reklama

Reklama