Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

"Pátina nevraživost vůči Tonymu Bendovi se v poslední době nedá přehlédnout. Pan Seifert vydírá Hejduka. Standa s Laděnou podstoupí testy plodnosti. Klára má trápení s Didi, zdá se být nemocná. Krupičkovi slaví rozvod, Pepa v hospodě, Krupice se Skálou v Praze. Václav se rozhodne využít Denise, aby dostal Kateřinu zpět do vesnice." //// Klasický popisek jednoho dílu v časopise s TV programem, řeknete si. Ale poznali by jste, že každá věta je z jiného seriálu? Poznali by jste, která ze kterého? Kurva, že ne! Protože všechny tyhle debilní české seriály jsou O VŠEM. Všechny o všem. Strašně se ze začátku tváří, jak Kuře je o gastronomii, Přístav je o provozování hospody, aby všechny spadly do úplně stejných starostí a situací, jako v ostatních seriálech, navíc se stále stejnými herci. Hnusná fabriková výroba, ze které je mi zle. A tak, jak jedou televize na pásu tyhle seriály, tak já jedu Odpady. Stejný pás, stejné razítko. Bum. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncept okopčený od kdečeho - mix Bobulí, Čtvrté hvězdy i Comebacku. Proč to sakra není sitcom, ale to by se musel komplet přepsat scénář, bo aktuálně je to maximálně úsměvné, ale nikoliv vtipné, což je na komediální seriál málo. EDIT: Po 4 dílech tomu dávám šanci. Nakonec je z toho vztahový seriál, ale vtipu teda ubylo, přesto jako oddychovku lze doporučit. ()

Reklama

zawes23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už odmalička mám rád české seriály a filmy,hlavně starou klasiku a české legendy,ale poslední dobou stojí filmy a seriály úplně za h...o!Jenže jsou i světlé chvilky kdy se povede něco pěkného,hodně jsem dával na hodnocení uživatelů,jenže časy věřit lidem kteří hodnotí a vlastně ten film ani neviděli jsou pryč,dávají odpad už jen z tradice že tam hraje jejich neoblíbený herec nebo herečka,nebo to točil někdo koho nemají rádi,to mě nebaví!!!herci a herečky v tomto seriálu patří mezi mé oblíbence i když jsou tam spíše novodobí lidičky a né ze staré školy.Mě to bavilo velice rád dám 5 hvězd a budu se těšit na další díly.Humor jáááááá se zasmál. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se na to dívám jen proto že mě zajímá do jak velkých dluhů se ještě dostanou a kdo z nich zabije Babčákovou. Po 10 díle, je mi jasné že z dluhů nevylezou ještě minimálně 29 dílů, takže se na to přestávám dívat pro nelogičnost děje. Už po prvních 3 dílech mi nebylo jasné chování postav - určitě bych si nenechal srát na hlavu - a navíc se mi zdá že se to neodehrává v ČR ale v nějakém jiném neexistujícím státě, protože takové lidi já osobně neznám a ani v mém okolí se nevyskytuje tolik imbecilů, idiotů a dementů, jako tady na čtverečný metr. Odpad nedám. Hodnotit nebudu. ()

pan Spock odpad!

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Při natáčení se spotřebovalo 159 kusů plynových bomb (1 590 Kg plynu), 835 dotrů, 2 490 kusů zákusků, 4 130 chlebíčků, 1 122kg masa (hovězí, vepřové, kuřecí). 2 040 kg zeleniny, 510 kg ovoce a vytočilo se 255 sudů (7 650 litrů) nealkoholického piva. (TheSlezy)
  • Interiér Steak Housu v Benátkách nenajdete. Scény z restaurace se točí v ateliéru v pražských Holešovicích. (TheSlezy)
  • Hotel Grand je ve skutečnosti jídelna místní základní školy. (TheSlezy)

Reklama

Reklama