Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (557)

wohna 

všechny recenze uživatele

1. série - 95%. Proč? Protože je to skvělý. Něco neskutečného. Takový seriál v dnešním době chyběl. Dva právníci, jeden neortodoxní s vlastními metodami, nikdy neprohrává, narcis, vtipný, charismatický. Gabriel Macht se pro roli Harveyho Spectera hodí skvěle. Na druhé straně Mike Ross. Mladíček. Bez zkušeností, za to s něčím, co nemá někdo. S pamětí, která je nevídaná. Je to taková lepší verze Harveyho. Oba tvoří skvělý duo. Připočtěme Sarah Lafferty, neboli Donnu, která má šarm, vtip, má skoro vše. Skvělý Louis v podání Ricka Hoffmana a třešnička nakonec. Meghan Markle. Když je a obrazovce, moje oči jsou upřeny jen na ní. Je nádherná. Co se týče scénáře, ten nemá chybu. Promyšlený. Se zápletkami. Skvělé řešení právních případů. Dokonce i romantická linie. Taky skvělé úvodní titulky s písničkou od Ima Robot - Greenback Boogie. 2. série - Bomba. Paráda. O něco lepší než první série. Víc se řeší osobní rovina a to, co se odehrává ve firmě. 100% zaslouženě. Nic nechybělo. Doopravdy. 3. série - CANNOT WAIT! JANUARY 2013! ()

Petroff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Značkovej seriál, v tom nejlepším slova smyslu!! Dialogy, který tu jedou jako na běžícím pásu, jsou awesome! Suit Up, lidi, tohle bude legend - wait for it ... dary!! edit1: když se tak podívám na to hodnocení, měl jsem s tím legendary setsakra pravdu!! Lituju diváky, co to jedou s dabingem (jako u všech aktuálně běžících seriálů). ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

čo na tom, že to glorifikuje povrchné hodnoty, že je to o zazobancoch a ich primárnych potrebách tak vzdialených od reálneho a skutočne hodnotného života, čo na tom, že to heroizuje tú eticky najdiskutabilnejšiu a najkontroverznejšiu skupinu ľudí - vrcholových amerických top právnikov... je to výborne napísané a má to švih, šmrnc a sexepíl ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Další právnický seriál zase z jiného úhlu. 1.série: 85% První série je obzvlášť povedená. Jednotlivé příběhy jsou pochopitelné a intriky ve firmě srozumitelné i bez znalostí právnické hantýrky. Vše má švih, vztahy mají grády a vše je zajímavé i mimo kancelářské prostředí. Navíc se občas podíváme i k soudu, což se o druhé sérii říct nedá. 2.série: 75% Vytáhnout velkého nepřítele a věnovat mu celou sérii je zajímavé, ale způsobuje to jistou dezorientaci v intrikách. Vše se má zdát promyšlenější a propojenější, aby se ve finále objevil spasitel, který se najednou stane novým problémem? Z tvrdého právníka, který však jedná dle zákonů, je najednou člověk, co by použil snad všechny prostředky jen proto, že nechce velké spojení s finančně nezávislým partnerem? Trochu se pak vytrácí srozumitelnost motivů. Hlavní hrdinové jsou ale natolik sympatičtí, že se těším na další sérii. Snad dovolí divákovi oddych představením zajímavých případů a nejen firemní handrkování. Druhá série totiž už vůbec nepřipomíná seriál z právnického prostředí, ale firemní boje a intriky mezi lidmi, kteří se dobře orientují v zákonech.3.série: 90%Tak tahle série je excelentní po všech stránkách. Vše klape bez chybky jak po stránce právnických "bitek", tak v zákulisí, ať už jde o vztahy či interakce ve firmě. Humor střídá napětí, všichni ve firmě jsou jako rodina, většinou .... Pamatuju si hlavně smích, Louis Litt a Nagel byli bezva komickou dvojicí. A ty souvislosti a důsledky minulých činů ... ohromné. ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Naprosto famózní záležitost, která se s obrovskou noblesou obejde bez jakýchkoli kompromisů. Pro ilustraci a v kontextu toho, že za poslední dva roky jsem viděl poměrně velké množství seriálů, bych rád zmínil, že jsou „pouze“ výborné seriály, které po čase narazí na hranici a jsou z tvůrčího hlediska „přitlačeny ke zdi“ (díky, Jessico). Suits naprosto bezprecedentním způsobem tuto zeď rozboří a dokážou si tak otevřít neskutečný potenciál k budování dalších hranic, které (alespoň v tuto chvíli) rozhodně nepovažuji do budoucna za nepřekročitelné. Postava Harveyho Spectera projde během dvou sezón opravdu až neskutečným vývojem, který je velmi poutavé sledovat a zároveň se nechat unášet na vlně dokonalosti, která skutečně v tomto případě znamená absolutní špičku mezi současnou seriálovou produkcí. Miluju Dextera, Breaking Bad, Six Feet Under, ale tohle je prostě úplně jiné. Je v tom neskutečná energie, celou druhou sezónou se táhne jeden případ, který fascinujícím způsobem „učeše“ všechny důležité postavy a v určitých momentech dojde k naprosté fúzi mezi pracovní a osobní sférou, což jsem v takovém měřítku během sledování úvodních dílů věru nepředpokládal. Možná jsem příliš oslněn tím wow efektem, který se do mě zaryl velmi hluboko, ale téměř všichni herci jsou zde na hranici geniality (Louis Litt je masér jak hovado a je to fakt strašnej borec), jednotlivé případy jsou nesmírně poutavé (nedivil bych se přirovnání „House z právnického prostředí“) a způsob, jakým jsou všechny dějové linie provázány, je impozantní. Slovní přestřelky mezi Mikem a Harveym jsou naprosto nezapomenutelné. ()

Galerie (1 230)

Zajímavosti (45)

  • Jméno Specter (Gabriel Macht) je anagram pro slovo „respekt" (anglicky „respect"). (Reiner)

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama