Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele Tomas129 k tomuto seriálu (2)

25. hodina (2016) (S05E16) 

Tento díl mě vyloženě vytočil.. Mike se změnil v naivního blbce, který navíc na Rachel totálně sere a sere co může. Upřímně já být Rachel, tak ho kopnu do prdele a hotovo. Idiot... Něco jí slíbí a pak je to zas jinak. Pochybuji, že by najednou tak otočil. Prostě kravina jen aby režisér nasral diváka. Vždyť ty postavy mění názory co vteřina. Už je to trapné ()

Na průsery (2016) (S06E01) 

Sorry ale tímto mě to přestalo bavit. Do předchozího dílu to pro mě byl seriál za 4-5 hvězd, ale najednou se prostě režisér rozhodne, že to podělá podobně jako tomu bylo s Hrou o trůny v posledních dílech. Geniální Mike se začne chovat naprosto iracionálně a je z něj prostě blb a sorry, ale nemám zájem se dívat na seriál o blbovi... Taktéž mohlo být mnohem zajímavější se dívat na to, jak by se k tomu postavily všechny postavy, kdyby byl zproštěn obvinění. Na sledování tohoto shitu co z toho udělali, na to svůj čas fakt pálit nechci. Celé je to už takové zmatené. Postavy pořád mění názory co minuta a to už je hrozně otravné, ne-li až trapné. Takto se chovají akorát tak malé děcka, ne dospělí lidé! ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama