Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele pan Spock k tomuto seriálu (1)

Ohnivý kuře (2016) odpad!

Přemýšlel jsem, jak tohle ohodnotit, nebo co si o tomhle kousku myslet. Že se mi líbit nebude, mi bylo jasné už z upoutávky, ale zvědavost je sviňa. A nakonec mě to došlo, co mi vadí na tomhle a vlastně i na většině seriálů z komerčních televizí. Když natočí seriál na vážné téma (typ atentát atd.), působí nereálně, trapně a komicky, když je to seriál ze života (typ ulice atd.), působí nereálně, trapně a komicky. No a u seriálu komediálního, s nulovými filmařskými ambicemi, kde by tyhle aspekty neměli brát za úplnou prohru, dostaneme takhle trapný, zoufale nudný paskvil. Popravdě řečeno netuším, jak moc retardovaný divák bych musel být, abych vydržel sledovat i další díly. ()

Reklama

Reklama