Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele akisha k tomuto seriálu (1)

Ohnivý kuře (2016) 

Ještě se nestalo, že by českej soap seriál ode mě dostal tak závratný hodnocení tří hvězd, ale Ohnivý kuře prostě tak nějak "ujde." Dokonce se v něm dá identifkovat několik málo skutečně sympatických postav (ne, není to Prachař). Škoda, že se muselo jít až do takových extrémů co se týče debilnosti jiných postav (obzvlášť karikatura Babčáková, její uťáplej manžel a celá ta zbohatlícká rodina z lázní). Jo, a panebože, Suchánek?! To jako fakt? Suchánek, co má představovat někoho jinýho, než sám sebe? Tak to neexistuje. Suchánek je navždy jen Suchánek, taky navíc vypadá jak zakrslej skřet se zamrzlou pubertou. A v páru s Rybovou? Eh? No ale jedeme dál - Kristýna Leichtová je docela fajn, Polišenská je někdy i vtipná a výbornej je Jaromír Nosek, toho je tady skoro škoda. Člověk by řekl, že ty recepty na konci jsou jenom trapnej tah, jak zvýšit oblíbenost seriálu využitím lásky našeho národa k přiblblým kulinářským pořadům a je to nejspíš pravda, ale prdím na to, ten recept na krkovici na houbách byl vážně dobrej :-D. Takže jo, 45 %. ()

Reklama

Reklama