Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele Djoker k tomuto seriálu (1)

Kravaťáci (2011) 

Nebyl jsem si úplně jistý do čeho jdu. Všude samá chvála, ale nikdo tady nebyl schopný formulovat přesnější důvody. Po první sérii můžu konstatovat, že potenciál tam rozhodně je. Pro metrosexuály je Harvey neskutečnou modlou a Mike hrabající se z hoven mezi úspěšné zase baví snílky. Mám něco z obojího, takže v tomto ohledu jsem byl spokojen. Horší je, že první série funguje hlavně na začátku, a pak až s blížícím se závěrem. Zápletky s klienty jsou totiž docela nudné a já se v nich občas i ztrácel. Naštěstí to celé netáhne jen hlavní duo. Parádní slizák Louis, sladká Rachel, ale i dominantní šéfka jsou jasným signálem, že pokud tvůrci vypustí vatu s klienty a zaměří se na hlavní postavy, tak to bude určitě nejen pro mě zajímavější. Několik epizod naznačilo, že to nebude takový problém. Ještě dodám, že kdo by nevyhodil svou sekretářku z okna jen proto, aby získal úžasnou Donnu, tak je zřejmě naprostý magor. Ve druhé sérii tvůrci provedli přesně to, co jsem žádal a hned přibyly pořádné emoce a zvraty. 1. - 3. série: 85%, 4. - 5. série: 90%, 6. - 9. série: 80%. ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama