Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele dO_od k tomuto seriálu (3)

Kravaťáci (2011) 

// 1. řada - "Smart, daring, sexy, cool, cute, complicated, entertaining." Na úvod celkem solidní mix, dost solidní na to, aby mě zaháknul a nepustil a rozhodně dost solidní na to, aby očekávání na pokračování byla velmi vysoko - tudíž, kam dále posunout už tak skvělý mix? 2. řada - Jasně! Přihodíme tam "More personal, more compact and yet even funnier." Přibude intrik, zlomenných srdcí, těžších rozhodnutí a obecně se laťka napětí posune na úplně jinou úroveň. I přesto si ale show zachová svůj originální přístup a odlehčený feeling, který tomu tak úžasně seděl už na začátku. Jenže nám to jaksi zatřáslo s tím pevným jádrem, které jsme tak pečlivě vybudovali, co teď s tím? 3. řada - No, asi je na čase zjistit, kolik toho ten mix ustojí. 4. - 6. řada - Tak jsme se přece dočkali, už i Kravaťáci si sáhli na samotné dno. Jak jsem to dřív miloval, po dvanácté epizodě 6. série to dočista nenávidím a sebe za to, že jsem tomu pořád tak naivně věřil... sebe taky. Bye guys. ()

Na průsery (2016) (S06E01) 

// Ale ne, aneb syndrom špatných začátku posledních sérií Suits opět udeřil. Kde je ta lehkost? Kde je ten drive? Proč se zase plní stopáž hluchými místy, kouřením trávy a vtipech o ejakulaci v bahně? Proboha... proč? Poslední minuta to sice lehoulince vytahuje nad ošklivý podprůměr, jinak ale bída a pláč. V průběhu čekám opět masivní zlepšení, tyhle úvodní přeslapy jsou už ale vyloženě otravné. 5/10 ()

Obraz (2017) (S06E12) odpad!

// Končím, na tohle fakt nemám. Už ani ty flashbackový díly nefungujou. Ten seriál oficiálně pohřbívám a jediný, co by mě ještě mohlo donutit ho někdy vykopat, je kdyby se na začátku příští řady ukázal Negan a vybil nejen všechny ty ultradementní postavy, ale rovnou i ty paka, co to píšou. Takovejhle Ulice-level shit si fanoušci fakt nezasloužili. ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama