Reklama

Reklama

Kravaťáci

(seriál)
Trailer
USA, (2011–2019), 98 h 27 min (Minutáž: 41–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Andrea Parker, David Costabile (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(9) / Epizody(134)

Ze školy vyhozený student svojí inteligencí zaujme velkého právníka a získá práci koncipienta, přestože pro ni nesplňuje právní podmínky. (Netflix)

Recenze uživatele TheSpearCZ k tomuto seriálu (4)

Kravaťáci (2011) 

Tak po týhle sérce, se chci stát okamžitě právníkem. Po strašlivé době se v nějakém seriálu nenašla jedna, respektive dvě TOP hlavní postavy, které si nejde nezamilovat. Obě linky, jak Mikeův život "předtím", tak Harveyho "vysoké případy" jsou brutálně záživné a musím přiznat, že Harvey je asi moje nejoblíbenější postava ze všech, co se charakteristiky týče. Každá epizoda je výborná, rozhodně nenudí a je to celé takové fancy. Za zmínku stojí i výborná Meghan Markle s Vannesou Ray. Rozjezd to je teda stylovej a cejtím z toho jedno velký guilty pleasure. 1. série - 100% Druhá série se zaobírá válkou mezi firmou a Danielem Hardmanem a opět to stálo za to. Viděly jsme pár nových tváří (Abigail Spencer nejlepší věc na celé druhé sérii paradoxně). Jinak první polovina série uchvátila (stejně jako celá první), jenže v té druhé zase trochu upadalo tempo a konec vyloženě nic moc. Jo a ty anglány si mohli odpustit. 2. série - 95% Tak třetí série je opět stejně kvalitní jako dvě předchozí, ale je to více méně pořád o tom stejném a chtělo by to nějaké oživení v podobě lepších příběhů. Jinak ale není co vytknout. 3. série - 95% ()

Série 1 (2011) (S01) 

Tak po týhle sérce, se chci stát okamžitě právníkem. Po strašlivé době se v nějakém seriálu nenašla jedna, respektive dvě TOP hlavní postavy, které si nejde nezamilovat. Obě linky, jak Mikeův život "předtím", tak Harveyho "vysoké případy" jsou brutálně záživné a musím přiznat, že Harvey je asi moje nejoblíbenější postava ze všech, co se charakteristiky týče. Každá epizoda je výborná, rozhodně nenudí a je to celé takové fancy. Za zmínku stojí i výborná Meghan Markle s Vannesou Ray. Rozjezd to je teda stylovej a cejtím z toho jedno velký guilty pleasure. 1. série - 100% ()

Série 2 (2012) (S02) 

Druhá série se zaobírá válkou mezi firmou a Danielem Hardmanem a opět to stálo za to. Viděly jsme pár nových tváří (Abigail Spencer nejlepší věc na celé druhé sérii paradoxně). Jinak první polovina série uchvátila (stejně jako celá první), jenže v té druhé zase trochu upadalo tempo a konec vyloženě nic moc. Jo a ty anglány si mohli odpustit. 2. série - 95% ()

Série 3 (2013) (S03) 

Tak třetí série je opět stejně kvalitní jako dvě předchozí, ale je to více méně pořád o tom stejném a chtělo by to nějaké oživení v podobě lepších příběhů. Jinak ale není co vytknout. 3. série - 95% ()

Související novinky

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama